AcasăNewsIon Cristoiu, obligat sa renunte la colaborarea cu TVR: Ponta nu vrea...

Ion Cristoiu, obligat sa renunte la colaborarea cu TVR: Ponta nu vrea sa ma mai vada!

Ideea domnului Ponta e sa nu ma mai vada la TVR, a declarat Ion Cristoiu, obligat sa renunte la colaborarea cu TVR. Jurnalistul sustine ca premierul s-a folosit de un pretext banal pentru a scapa de prezenta sa la televiziunea publica.

“Stiam de zvonurile ca in cursul discutiei dintre Stelian Tanase si domnul Ponta s-a abordat chestiunea exclusivitatii de la TVR, lucru confirmat de domnul Tanase la paginademedia. Domnul premier al Romaniei discuta cine are exclusivitate, cine nu. Mi-am facut cruce. In cadrul redresarii, domnul Tanase a avut o idee buna, de a chema personalitati care se afirmau la alte televiziuni. Prezenta mea la Realitatea insemna o popularizare a emisiunii de la TVR. Numai eu am intrerupt intelegerea pe cale amiabila.

Ideea domnului Ponta e sa nu il mai vada pe Ion Cristoiu la TVR. Eu la TVR 2 faceam o emisiune despre caderea Constantinopolului, nu despre caderea domnului Victor Ponta. E unul din banalele pretexte pentru a scapa de o voce. Sub masca surazatoare de tip Ion Iliescu a lui Victor Ponta se ascunde altceva: nu suporta vocile critice”, a declarat Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Foto: inpolitics.ro

author avatar
Alina Costache
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger