AcasăNewsIon Cristoiu, masinarie de pupat in cur

Ion Cristoiu, masinarie de pupat in cur

Ion Cristoiu: independent de inchiriat

Obedienta manifestata de Ion Cristoiu fata de diversi potentati ai momentului nu este ceva nou. De cate ori interesul sau are nevoie de un sprijin, politic sau de alta natura, „maestrul” purcede la linsul curului, public, si-n scris, sau la TV. Daca trebuie injurat, procedura e cam aceeasi.

Ion Cristoiu: independent de inchiriat

Noul popou ales a fi bine lustruit ii apartine Elenei Udrea. Ma rog, legenda spune ca Udrea a tinut la un moment dat niste notite despre ce se petrecea zilnic pe acolo pe unde au dus-o piciorusele ei de soata de Cocos. Nu se stie cum, cica o copie dupa acest jurnal a ajuns in mainile „maestrului” Jack. Despre acest jurnal nici macar nu stim daca chiar exista cu adevarat si nu e vreo facatura. Ca un autentic roman rupt in cur, Cristoiu s-a indragostit de aceste scrijelituri si le citeaza ca pe Sfanta Evanghelie pe unde apuca, dar cel mai des pe blogul personal.

Ordin de zi pe unitate: albiti-o pe Udrea

Tot ce citeaza Cristoiu cu sfintenie, puteti observa cu ochiul liber, este 100% favorabil Elenei Udrea. Presupunand ca acest jurnal chiar a fost scris de Udrea insasi, de ce ar fi adevarat ce este notat acolo? De ce n-ar fi fictiune pura? Apoi, cine este Elena Udrea? Academician, doctor, inginer nu e. Scriitoare nu e. Nici Pacepa nu e ca sa dezvaluie cine stie ce. Udrea este un fost ministru al Turismului care a scandalizat o lume cu actiunile ei, si nu ne referim numai la gala Bute si nici la geanta de crocodil de 100.000 de euro platita pe naspa. In fond, e o femeie caracterizata printr-o puternica latura oportunista care a facut parte dintr-o guvernare scandaloasa si care a facut pipi la wc-urile turcesti din arestul Politiei Capitalei si apoi la cele din Targsor. Politic, e terminata  indiferent cate teologii face ea de acum incolo, iar ca om, ne miram ca nu se ascunde intr-o gaura de sarpe dupa ce-a facut ce-a facut. Cel mai bine pentru toti ar fi sa ne lase dracului in pace si sa se dedice ingrasarii solului de la plantatiile ei, macar sa ramana ceva in urma.

De ce-o domneste Cristoiu

Doamna Udrea-n sus, doamna Udrea-n jos, uite asa o domneste Ardei Umplut  pe noua sa muza scriitoriceasca, de parca chiar ar fi o doamna. Nu, „maeste”, doar poarta fuste. Atat. Totusi, sa precizam ca dintre toti jurnalistii care au luat parale de la fosta nevasta a lui Cocos, numai Cristoiu isi aduce aminte de momentele cand ea platea salariile la Evenimentul Zilei si pe la B 1. Dar asta era odata, Jack, tempi passati, sic transit gloria mundi, ca sa zic asa. In concluzie, un ziarist expirat, un filozof ratat (asa cum se autodefineste) slaveste o femeie expirata si ca politician si ca exemplu moral si ca afacerist de succes. In plus, parca vedem ca marti, Plenul Camerei Deputatilor va da un vot afirmativ asupra cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, intr-un dosar legat de finantarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2009 in care este acuzata de instigare la luare de mita. Fiat Justitia! Dar luati-i si jurnalul lui Cristoiu, ca altfel nu se mai opreste. Si ne tampeste pe toti!

Cine a pacalit pe cine?

La un moment dat, „maestrul” a opinat ca, din lotul de baieti si fete intrate pe usa din fata a DNA si apoi cazate la mititica, singura care a pacalit-o pe Laura Codruta Kovesi este Udrea. Mosule, esti gaga? Cine a vanat sobolani noaptea si a facut pipi la tineta, Laura sau Elena? Pai, ce fel de pacaleala e asta, maestre? Mai bine ocupa-te de gainile ce nasc pui vii, ca altfel o sa te juri c-a facut Udrea un ou de aur, dupa ce s-a intalnit de trei ori cu vrejul de fasole al lui Jack. Alt Jack, nu Jack Cristoiu.

Manualul care te invata cum sa te faci de ras

Jurnalistic vorbind, tot acest demers absurd al lui Cristoiu e mai ceva decat aventurile lui Don Quijote. La venerabila sa varsta, dupa ce ne-a tot amenintat ca se retrage in biblioteca din Alexandria, singura ce i-ar putea satisface setea de lectura si de mancat mere, in loc sa incerce gradinaritul de balcon, Jack taie frunze la caini tot vopsind-o pe Elena Udrea cand in sfioasa calugarita, cand in detinatoarea tuturor adevarurilor din politica ultimilor ani. A doua varianta ar putea fi reala, daca Elena n-ar fi blonda!

author avatar
Andrei Coman
3.391 afisari

7 COMENTARII

  1. Citind titlul am crezut, sincer, ca vom asista la o analiza logica in ceea ce priveste personajul, fara principii, Ion Crisoiu. Omul, este drept, a lins, si a spurcat, tot ce a atins viata sa. Dar articolul e legat de chilotii Elenei Udrea, de ce ascud ei fara sa ii dea si lui Coman, si nu pot sa imi anulez starea de sila. O fi vinovata Elena Udrea? Nu o fi? Eu tind sa cred ca da. Asa mi se pare mie. Dar misogismul, si grava decadere morala a jurnalistului imi repugna. Dupa mintea lui atrofiata e musai sa spanzuram in piata publica pe oricine nu comvine… starilor sale, iar asta e cumplit. Iar daca mintea sa nu poate produce decat o poza cu tanti Nuti, in costum de baie pe litorar, (nevasta lui cum o umbla pe acolo?) iertare, dar pe individ nu pot sa il girez cu nimic. E o scursura. Un atrofiat sexual. O scarba. O rusine inpardonabila pentru orice barbat in relatie cu o femeie. Politicianul Elena Udrea are de dat niste raspunsuri in fata instantei. E absolut corect. Ba chiar necesar. Dar individul Coman e scarbos.

    • Degeaba te ascunzi sub alt nume, esti acelasi Ion de Ion care posteaza si in alt loc, injurand jurnalistii. Stilul este identic, inclusiv constructia textului si a expunerii vulgare.Ca sa nu mai faci crize, nu mai citi!

  2. Obedienta ziarului fata de PSD, si fata de toti spurcatii neamului, este demna de sila.

  3. Și eu am observat obedienta lui Cristoiu fata de Udrea și Băsescu. Poate ca Udrea ii plătește acest serviciu asa cum obișnuia și când era ministru. Dacă îndrăzneai sa scri ceva defavorabil îți bloca accesul pe facebook
    Eu n-as mai vrea sa vad mutrele unor foști mari și tari pe la tv dând lecții de moralitate.
    Cocos nu putea avea acces la contracte cu statul fără Elena,asa ca nu trebuie sa uite ca gentile de mii de euro erau plătite din mita.

    • MULTUMESC PENTRU APRECIERE DACULE,AL LUI DECEBAL.NE-AU FURAT ROMANII,TURCII,FANARIOTII
      NEMTULOI,CARE AU ADUS 2 RAZBOAIE ROMANILOR.SI ACUM NE NEROROCESC TRADATORII ROMANI,CUM M-AU SI PE MINE IN 89.ROMANIA ERA SINGURA TARA DIN LUME CARE NU MAI AVEA DATORII EXTERNE;
      VOI,ROMANII,M-ATI IERTAT CA V-AM LASAT IN FRIG SI RATII DE MANCARE.ERAM PE ZERO,PLUS IN BANCA ROMANA 3 MILIARDE SI 2 MIL.DE LUAT CREANTE,DIN AFRICA SI ASIA.

  4. PE ACEST EXCROC UTECIST,PARVENIT DINTR-O FAMELIE SARACA DE TARANI-SARACI PARINTI N-AU NICIO
    VINA CA AU EXPULZAT,PRIN UTER,UN ASEMENEA CACACIS-,A OCUPAT SUB REGIMUL SOCIALIST CONDUS DE MINE,O SERIE DE FUNCTII BABANE CA REDACTOR SEF LA;SCANTEIA TINERETULUI,REVISTELE VIATA STUDENTEASCA,SECVENTA SI CULMEA IMPOSTORULUI,LA REVISTA TEATRU-CONDUSA DE MARII CRITICI DE TEATRU-VALENTIN SILVESTRU,DINU SARARU SI MARELE RADU POPESCU.ACEST TISBASTI DE 2 BANI,A FOST,SI ESTE,UN LINGE CUR.URAT,SASAIT,COCOSAT,STRAMB,NEMERNICUL DE PISOAR PUBLIC LATRA CA O JAVRA DE COTET,LA NOI,IL POPOLO.BA,ARDEI GAURIT,DUTE LA SATANA.ASA O SA SCAPAM SI DE CURVEA,BASINESCU,GORGONA,COREANUL MUT JO-HAN-PIS.TOTI TRADATORI DE ROMANIA.NEMERNICULE MILOG SI HOT DE LITERE.TU,DE FAPT,ESTI MAISTRU DE SCOATEREA DEJECTIILOR PERDELISTE SI CURVISTE.
    ADIO,TALAMBULE GRAFOMAN.NU TE CITESTE NIMENI.HUO,GOLANE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger