AcasăNewsIon Caramitru a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti

Ion Caramitru a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti

Ion Caramitru a primit, joi, o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din centrul Bucurestiului. Actorul, regizorul si directorul Teatrului National din Capitala si totodata fondatorul Uniunii Teatrale din Romania a fost recompensat pentru intreaga cariera.

„Pare simplu, dar e destul de complicat sa multumesti pentru o onoare atat de conturata, as putea sa spun. (…) Bucurestiul este orasul teatrelor. Stiu cat este de important sa apartii unui oras cu viata culturala atat de intensa. Avem public, avem artisti, avem teatre din ce in ce mai bine utilate. Am implinit 70 de ani, de asta imi pare rau, de restul imi pare bine. Va multumesc pentru aceasta onoare”, a declarat Ion Caramitru, in apaluzele celor prezenti la eveniment.

Ion Caramitru, care a implinit pe 9 martie 70 de ani, este cunoscut publicului, printre altele, pentru rolurile Hamlet si Eduard al II-lea, dar si pentru cele din filmele „Stefan Luchian” sau „Declaratie de dragoste”. Caramitru nu este singurul mare actor recompensat cu o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului. Alte personalitati ale culturii romanesti – printre acestia Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut si Stela Popescu – au primit o stea pe cunoscutul Walk of Fame din centrul Capitalei.

560 afisari

2 COMENTARII

  1. ,,bravo ba!.. asta inseamna sa te faci ca lucrezi!,,numai o stea?..putin !la ce grad te ridicara baietii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger