AcasăNewsIohannis vrea "maximă celeritate" în Parlament când vine vorba de legea privind...

Iohannis vrea „maximă celeritate” în Parlament când vine vorba de legea privind starea de alertă

După ce a anunțat ce schimbări vor interveni după momentul 15 mai, când după starea de urgență – care va expira – va fi înlocuită cu cea de alertă, Klaus Iohannis a avut un mesaj special pentru aleșii neamului.

Tocmai referitor la proiectul de lege trimis, recent, de Guvern Legislativului. „În final, mă adresez parlamentarilor, Parlamentului, care are în lucru o lege care reglementează activitățile, restricțiile și felul în care se gestionează această stare de alertă. Este nevoie urgentă de această lege și solicit Parlamentului, parlamentarilor, să decidă pe această lege cu maximă celeritate”, le-a transmis Klaus Iohannis senatorilor și depuutaților, marți după-amiază, la Cotroceni.

Ministrul Justiției anunțase în sedința de Guvern din 11 mai că „scopul acestei legi este protejarea vieţii şi sănătăţii cetăţenilor în contextul pandemiei SARS-CoV2, viaţă şi sănătate care reprezintă valorile fundamentale şi drepturile fundamentale în constelaţia drepturilor recunoscute de Constituţie. Proiectul de lege cuprinde prinde o serie de măsuri care pot fi luate pe durata stării de alertă, măsuri care să organizeze desfășurarea unor activități economico-sociale și din cadrul instituțiilor publice astfel încât sănătatea și viața cetățenilor să fie protejate într-un mod coordonat și coerent, lăsând, totodată, libertatea de a se desfășura aceste activități în contextul dat”.

sursa foto: presidency.ro

245 afisari

10 COMENTARII

  1. Nici o problemă.ciolacu va executa tot ce i se cere,chiar stînd în genunchi în fața lu werner și orban.Așa cum zise și Mircea Badea-psd le doresc să moară-n chinuri!

    • Am primit ordin de la Raion sa mor in chinuri daca nu grabesc ( prin postari ), Parlamentul sa voteze mintenas Starea de Alerta , razboiul e pierdut , n-are rost sa mai motaie Ciolacu , Ponta Tariceanu , Melescanu ( astia doi scapa si vanturi ) prin Parlament , la lustruit bancile opozitiei pana in 2030 , ne-am cramponat inutil , tot la gara aia coboram huiduiti de romani .

      • bă tiraspulea iti mai aduci aminte cănd te-am salvat de la înec? Dacă nu-ț trageam mătărînga zburlită din gît,mureai înecat..fix la 21.35.

        • Chiar acum , la 23:15, era sa inghit galusca , sunt sub burta calului lui Suvorov si ii morfolesc mataranga zbarlita , mi-a tras o copita si m-a salvat de la inec cu conditia sa-l fac sa necheze senzual in fiecare seara , de cand se lasa intunericul pana la miezul noptii . Lumea incepe sa se stranga ca la circ , execut fara cracnire , intelegerea e intelegere , s-a dus buhul si imi ramane porecla PuLL.Escu pe viata .

  2. @ Președintele nu a precizat dacă atunci când se deplasează de la București la Sibiu completează câte o declarație pentru fiecare localitate prin care trece, ca să nu răspândească coronavirusul, ?

    • Poate vine si la Tiraspol , ii dau onorul cu fruntea la buric si il sarut cu mult respect in cur , fara sa intreb de declaratie !

      • Ești cel mai mare pupincuro a lu johannel,ceva ce n-a mai existat in istoria planetei,clona clonelor.In Imperiul Romei pretorienii aparau Împeratoru,azi pretorienii care-l tradara pe ceaușescu,îl tămîiaza online pe claun.Mai scoate buzele țuguiate din curul lui johha, că l-ai dereglat la flatulențe.

  3. Grabeste Parlamentul sa acopere incompetenta Liberala, bravo Tovarase !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger