AcasăNewsIohannis vrea Facebook-ul in strada

Iohannis vrea Facebook-ul in strada

Prezent la deschiderea anului universitar la Universitatea de Vest Timisoara, Klaus Iohannis i-a instigat pe studenti sa protesteze in strada daca se simt ”nebagati in seama”.

Se pregăteste apocalipsa plagiatorilor

Seful statului vrea sa scape de ”dinozaurii politici” cu ajutorul studentilor. ”Trebuie sa ganditi politic, nu in universitate, ci in societate. Implicati-va in organizatii studentesti, implicati-va in societatea civila, intrati in partide. Cum vrem sa dispara acei dinozauri din politica, care fac o umbra atat de mare, daca nu va implicati? Implicati-va, micsorati umbra”, a imboldit Klaus Iohannis tineretul, cel mai probabil cu gandul la ”Parlamentul meu”. Cum cazurile in care un sef de tara instiga oamenii sa iasa in strada sunt extrem de rare si apar doar in momente de mare tensiune sociala, apelul facut de Iohannis pe timp de pace demonstreaza ca actualul presedinte nu este demoralizat de esecul experimentului ”guvernul meu” si intentioneaza sa foloseasca in continuare strada pe post de retevei pentru ”dinozaurii” care nu inteleg de vorba lui buna.

Plagiatele bat si la usa casei lui Iohannis

Presedintele a trecut la mobilizarea studentilor

Daca tot a prins gustul interventiilor publice, Klaus Iohannis s-a bagat si in cel mai la moda scandal, cel al plagiatelor. Concret, presedintele a cerut ”verificari urgente” si ”verdicte fara echivoc” care sa duca ori la eliminarea celor banuiti de plagiat, ori la reabilitarea lor. Iohannis a sustinut ca nu este normal sa treaca 3-4 ani pana la stabilirea unui verdict (referire la cazul Victor Ponta) si a decretat ca orice politician care a fost dovedit ca plagiator ”trebuie sa dispara din politica”. Noua directie trasata ministerului de resort poate fi insa una foarte periculoasa pentru actualul pesedinte daca acuzatiile aduse de Sebastian Ghita sefei DNA se adeveresc si daca Ghita a nimerit-o si cu santajarea lui Iohannis de catre Kovesi (duminica seara, Ghita a spus ca sefa DNA l-ar avea la mana pe Iohannis cu casa din Sibiu, cu modul in care a fost dobandita mai exact). Daca se va ajunge intr-o astfel de situatie, in care doctoratul lui Kovesi pica si plagiatorii parasesc scena, reiese ca si familia Iohannis risca sa-si piarda casa – si nu numai.

author avatar
Simona Badulescu
417 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce ruine pt. un presedinte sa instige studenti la protete. Domnule Iohnnis nu va ete frica ca aceste prteste s-ar putea intorce impotriva dvs, acestia s vina la Controceni si a va cera demisia. Ce ziceti cite gafe atifacut implicindu-va in politica din parte unui partid , obligind pe Ciolos a intre in partid ar fi cazul sa venim si sa va cerem demisia. Ce urmariti, destablizarea tarii, acapararea intregii puteri in mainile dvs., sa vina PNL la putere, DAR SA NU UITATI CA MAI SUNTEM SI NOI IN ROMANIA SI MERGEM CORECT LA VOT< VOT CE VREM SA FIE RESPECTAT< NU VA JUCATI CU FOCUL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger