AcasăNewsIohannis: un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina, dintr-un slogan, un mod...

Iohannis: un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina, dintr-un slogan, un mod de a fi (VIDEO)

Presedintele exceleaza la bagat batul prin gardul oricui nu face asa cum vrea el

Alegand sa transmita un mesaj de Ziua Internationala Anticoruptie, presedintele a tinut sa spuna ca sustine si pe mai departe lupta impotriva coruptiei si ca e solidar cu toti magistratii care duc un razboi cu „flagelul” numit coruptie.

Mesajul sau, transmis in cursul diminetii de duminica, este unul video si a fost postat pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Klaus Iohannis. „Coruptia este o boala care masina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Coruptia inseamna lipsa autostrazilor, spitale insalubre, scoli fara conditii, administratie blocata. (…) Sustin continuarea luptei anticopruptie pentru o Romanie sanatoasa si raman alaturi tuturor magistratilor care duc aceasta batalie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea si integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societatii noastre (…) un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina, dintr-un slogan, un mod de a fi”, a ales sa mentioneze Klaus Iohannis.

176 afisari

4 COMENTARII

  1. Asa isi indemna si Hitler arienii la lupta inainte sa crape la Stalingrad.Istoria se repeta permanent, dar din pacate nu ne invatam minte.

    • Dragnea-Stalin! Omul lui Basescu (Va mai amintiti!) infiltrat in psd dupa ce a furat intregul teleorman. L-au spalat, l-au pregatit ca pe mireasa si acum vor sa-l faca Presh..edinte!
      Frumoasa garnitura de mafioti: Dragnea, Dancila, Olguta, Codrin.. escroci care vor plati curand!!!

  2. Mutalakul mugeste rar si apasat cu intonare animalica,pare neonazist dar si antisemit-oare de ce l-au iertat organizatiile europene,mondiale evreiesti,cred ca si-a platit protectia cu bani negri pentru zile albe si confortabile.Am impresia ca stapanii ce il dirijeaza il lasa cam des sa faca gafe de prost,gust,cum ar fi ca el lupta impotriva coruptiei,care coruptie=cea din propria familie? corect ar fi sa mugeasca-ca el sustine combaterea coruptiei,dar,neavand neuroni valabili,repeta zicerile altora.Plvanul se abtine sa ceara autostrada intre Pitesti-Sibiu,Comarnic-Brasov-Sibiu,sa fie doar o scapare sau asa a fost dirijat,ca si Basescu=nu avem nevoie de autostrazi si a dat miliarde stapanilor coloniei ca sa nu le constriasca.

    • Respect pentru IOHANNIS! Lupta pentru Romania! Tot ce a legiferat PSD de doi ani incoace contravine Democratiei si Constitutiei! Scarba pentru Dragnea tradatorul Romaniei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger