AcasăNews„Iohannis trădător” - mesajul „cu dedicație” scris pe gardul de la Cotroceni!...

„Iohannis trădător” – mesajul „cu dedicație” scris pe gardul de la Cotroceni! S-a lăsat cu dosar penal! – VIDEO

„Iohannis trădător”. Sunt cele două cuvinte ce au fost scrise pe un zid de la Cotroceni.

Imagini cu mesajul „pictat” pe gardul de la Cotroceni au fost difuzate de televiziunile de știri, luni, 11 aprilie.

După ce zilele trecute se apucase să scrie pe gardul vilei pe care urmează să o părăsească Traian Băsescu, fostul președinte actualmente europarlamentar, de această dată a mers la Cotroceni, să treacă pe gardul sediului Președinției un mesaj despre actualul șef al statului.

Și în acest caz, protagonist ar fi Marian Căpățână, cel care s-a remarcat cu scrierile cu un spray cu vopsea de pe gardul de la vila de protocol din Gogol. Așadar, un gest cu repetiție.
Bărbatul a fost surprins în stradă, în momentul în care s-a întors la mașină, iar imaginile difuzate de televiziuni pot fi urmărite în cele ce urmează:

Prima reacție a Poliției

În cazul de față, imaginile au ajuns și în atenția oamenilor legii. Poliția Capitalei a anunțat deja că s-a deschis un dosar penal. Și că persoana respectivă a fost identificată, cercetările în acest caz fiind făcute de Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care se observă un bărbat care inscripţionează un text, cu un spray cu vopsea, pe gardul împrejmuitor al Palatului Cotroceni, facem precizarea că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit Agerpres.

author avatar
Andrei Coman
535 afisari

10 COMENTARII

  1. Si nu are dreptate? A distrus pentru ca a scris ceva pe un zid? Dar aia care distrug sistemul energetic national si intreaga economie, aia nu distrug?

  2. PALATUL 3 SARMALE DE 3 COCENI,ESTE AL PLOPORULUI ROMAN.NEMTULOII L-AU FURAT.
    COMUNISTII AU FACUT CEL MAI MARE PALAT AL COPIILOR DIN ROMANIA
    SE NUMEA PALATUL COPIILOR PINERI.SI EU AM FOST ACOLO,LA CERCUL DE PICTURA.
    JOS,LA INTRARE,ERA SALA DE SPECTACOLE.ERA SI UN STRAND,CU UN MIC AVION,LANGA.
    ERA SI UN AMFITEARU IN GRADINA.SE DADEAU SPECTACOLE DE TEATRU.
    AM AMINTIRI UNICE SI FRUMOASE.ERAM 1 ELEV SARAC SI UMBLAM DESCULT.

    TERMINATIA BA BOLNAVILOR CU PALATUL LU BASINICA,MALACUL SISI.

    CEAUSESCU N-A STAT IN EL.ACOLO PRIMEA DELEGATII

  3. Rău a ajuns țara asta dacă ți se deschide dosar penal atunci când spui adevărul în public…
    Distruși sunt jegoșii ăia care i-au făcut omului dosar penal, slugile mizerabile ale sistemului condus de un alogen care urăște România și pe români.

    Planuri în planuri, în alte planuri.
    Cam așa se definește România actuală, în care fiecare individ poziționat la un nivel peste medie – ca anvergură și audiență – are propria agendă, sprijinit fiind de diferite grupuscule afiliate unor grupuri de influență și decizie.
    Spuneți-le cum doriți: Statul Paralel, Servicii, Oculta… chiar nu contează.
    Ceea ce contează e faptul că indivizii ăștia, total lipsiți de empatie, total lipsiți de patriotism, total lipsiți de conștiință, ar face și șpagatul între două scaune pentru a-și îndeplini obiectivele trasate prin ordin de serviciu de la stăpânii lor.
    Guvernul e împărțit în grupuri de influență, Biserica e ruptă în grupuri de influență, Armata e ruptă în grupuri de influență, Poliția, SRI, DGIA, toate structurile statului sunt rupte în grupuri de influență.
    Unde se află România aici?
    Nicăieri.
    România e bătrâna care vinde o legătură de mărar la colțul străzii și e amendată de toți pentru că îndrăznește să vrea să trăiască.
    România e împânzită de nemernici: în poliție, în guvern, în armată, în presă, în sănătate. Fiecare cu agenda lui, fiecare aservit unui grup de influență, fiecare lingând, umil, cizma Stăpânului, prinzând în gură firimiturile scârbavnice căzute de la masa acestuia.
    România a ajuns o pradă.
    Mass-media nu face altceva decât să inducă panică și teroare. Politicienii – sau, mai bine spus, homunculii ce se intitulează astfel – nu fac altceva decât să mintă, urmărindu-și, fiecare, propriile câștiguri.
    Presa scrisă e un fel de glumă proastă, compusă, într-o proporție covârșitoare, din copii imperbi care au senzația că presa se face de pe google și din ticăloși bătrâni, adevărate madame de bordel, fără conștiință, fără un dram de deontologie, fără urmă de respect pentru România și Poporul Ei.
    Poporul Român… ce-a ajuns Poporul Român, odată mândru, de neînvins? O adunătură de hiene umile, cu priviri lăturalnice, scheunând înainte de a fi lovit, gata să se repeadă una împotriva celeilalte la semnul Stăpânului?
    O adunătură de vite de povară, mânate la abator de bățul Stăpânului?
    O adunătură de sclavi, gata să-și sacrifice propriii copii voinței Stăpânului, gata să-și ofere copiii Fiarei rânjinde, acest Moloch cu colți băloși și otrăviți?
    ĂSTA e Poporul Român?
    Poporul Român, odată Lup, acum hienă?
    Cum s-a ajuns aici? Cum e posibil să uităm cine suntem? Cum e posibil să scuipăm pe memoria bunicilor și străbunicilor noștri care au murit pentru noi?
    Ni se răsucesc strămoșii în morminte! Ne vor blestema copiii noștri!!
    Ce ne curge în vene? Smoală? Sau sânge?
    Nu înțelegeți că Poporul Român e ori liber, ori nu e deloc?
    Nu înțelegeți că suntem SCLAVI la noi acasă?
    Nu înțelegeți că trebuie să sfârșim odată cu dictatura străinilor în România?
    Nu înțelegeți că România e CASA NOASTRĂ?
    Nu înțelegeți că România SUNTEM NOI?
    Nu înțelegeți că avem nevoie de un guvern NAȚIONAL ȘI NAȚIONALIST, că avem nevoie de un Stat pe care să ne putem baza, de Oameni care să fie pregătiți pentru orice sacrificiu pentru România?
    Nu înțelegeți că Europa își bate joc de noi, că potentații de la Bruxelles ne consideră niște paria, niște sclavi împuțiți, primitivi și retardați, pe care îi pot manevra cum vor?
    Nu înțelegeți că fără noi, Europa crapă de foame?
    Nu înțelegeți, pentru numele lui Dumnezeu, că noi suntem POPORUL ROMÂN și că am fost Lupi odată?
    Gândiți-vă la copiii voștri! Gândiți-vă la părinții, bunicii și străbunicii voștri! Pentru numele lui Dumnezeu, NU VĂ TRĂDAȚI PATRIA ȘI COPIII! Nu vă vindeți!!
    Poporul Român e un popor liber, un popor care a murit pentru ca alții să trăiască bine, un Popor de Lupi mândri, care nu-și cedează libertatea! Care nu-și vinde istoria! Care nu-și vinde tradițiile! Care nu-și vinde copiii!
    Ce e cu apatia asta?
    Ce e cu depresia asta?
    Ce e cu inactivitatea asta, de oi care își așteaptă sfârșitul sub cuțitul măcelarului?
    Ce se-ntâmplă cu Poporul Român? Credeți că, dacă ieșiți și zbierați sloganuri prin piețe, vă bagă cineva în seamă? Râd de voi din spatele geamurilor, „uite-te la ei, proștii!” și-și ascut cuțitele cu care vor să decapiteze România!
    „Să facem aia…!” „Trebuie să…!” „Suntem sclavi…” „Asta e…” Asta a ajuns Poporul Român? Asta a ajuns România, țara lui „asta e…”?
    Da. Vă simțiți jigniți, știu. Și sunteți gata să-l sfârtecați pe idiotul care vă spune adevărul în față. Vă e prea greu să faceți față propriei nimicnicii?
    Adevărul e unul: în momentul ăsta, România piere. Țara noastră moare. Moare încet, în chinuri, sufocată de propria incapacitate de a se ridica și de a spune „Destul!”
    Moare încet, din cauza copiilor ei, care s-au transformat din Lupi în oi.
    Țara noastră, România, moare.
    Mama noastră, România, moare.
    Noi o ucidem. Cu fețele în pământ, cu rânjete umile, de slugă, cu frică, cu poltronerie, cu turnătorie, cu delațiune, cu ochii speriați deasupra cârpei infecte cu care ne acoperim cuvintele și zâmbetul, o ucidem.
    Ucidem România.
    O ucidem pe Mama noastră.
    Ne omorâm Mama.
    Să ne ierte Dumnezeu… deși nu merităm.

  4. A scris doua cuvinte pe un zid,si gata, l-a ” distrtus ” ? baaa,nu sunteti sanatosi la cap ? Pai Cocotatul,” tradatorul „,” sefu statului „,ne-a anuntat incruntat mai alaltaieri ca Romania este un staaat esuaaat.Astuia care cocotat la varful statului,mafiot acum si esuaaat,nu-i faceti Dosar penal pt. distrugere ? Pai cine l-a esuaaat,soacra-mea ? Fara rusine prostiti lumea in fata,slugi,putrgaiuri prea plecate. Si fac apel la toate toantele dela televiziuni,bai toantelor,Romania are presedinte,vorba vine despre cocotat,ce tot ii sugeti madularul cu ” seful statului in sus,seful statului in jos ?

  5. Pai, dar nu a zis bine ce a zis omul ? Bai dulapule, lasa-l sa intre pe om la 3 Coceni, sa se simta si ala bine macar 1 dat in viata, sa vada cume sa fii primul schior la natiunii din colonia esuata semi-bananiera !! Ha ha ha 🙂 Bai, numai la romanasi vezi atata ipocrizie si fatarnicie, e clar ca lucrurile merg in directia care trebuie !! Ha ha ha 🙂 Asa ca, da, aia e,scapa numai cine si care poate !! Restul, aia care raman la urma cand intra rusnacii salbatici in Moldova, o sa ajunga scuturi umane pentru mercenarii jeneralului de karton de Ciukalau, grasul ala obez de 135 de kile, zis si Cap de Pork, care tot isi incearca norocul la proba de 400 metri garduri, si o tot rateaza, ca umbla aia dupa el cu targa !! ha ha ha 🙂 Bai MaCiuca, fa-te ca lucrezi, cand nu dormi !!

  6. Iohanis este un tradator, impostor sluga NATO iar sa scrii cu un spray pe un zid sa ti faca dosar penal asta este DICTATURA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger