AcasăNewsIohannis sustine ca nu se teme de o suspendare: nicio actiune a...

Iohannis sustine ca nu se teme de o suspendare: nicio actiune a mea nu s-a situat in afara cadrului constitutional

„Insul din deal” se duce vertiginos spre esec

In contextul in care a anuntat ca „pana dupa 1 decembrie nu se va schimba nimic” in privinta noilor schimbari dorite in Guvern, dupa remanierea de zilele trecute – cu referire la noile propuneri pentru transporturi si Dezvoltare, formulate de PSD dupa ce presedintele le refuzase pe primele doua – jurnalistii au vrut sa afle de la Klaus Iohannis daca se teme ca pesedistii ar putea lua in calcul o eventuare suspendare a sa.

Totul, avand in vedere ca invocasera deja o incalcare a Constitutiei in cazul in care seful statului nu va accepta noile numiri la Transporturi si Dezvoltare. „Nu mi-a fost si nu mi-e teama de asa ceva, si nici de CCR. Absolut toate actiunile mele se incadreaza perfect in cadrul constitutional. Ah, ca nu le convine, asta este posibil, dar nicio actiune a mea nu s-a situat in afara cadrului constitutional”, a replicat Iohannis, joi, de la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
367 afisari

10 COMENTARII

  1. si retrocedarile sunt constitutionale? ar fi frumos sa fi suspendat de 1 DEC., sa te joci cu lopetica o luna in Miami.

    • Mai vreti inca o papara la referendum? 🙂 Nu v-a ajuns ma umilinta de la referendumul cu familia? Poporul va face praf la vot bai pesedeilor, treziti-va nu mai fumati prostii

      • sasha, nu ma intereseaza prietene rezultatul referendumului, pur si simplu suspendarea, apoi numiri in aceea luna in toate institutiile si ATAT. Cat timp minoritarul blocheaza #de smecher cu 6 case furate# activitatea guvernului, aste merita, pe scurt. Sa inteleg ca esti minoritar? Ai bucurii prea mari pentru ultimul referendum……..

  2. Cat timp o sa mai pompam bani in institutia asta inutila numita CCR? De unde a mai aparut de la Dumnezeu? Sa ne spuna noua romanilor ce sa facem? Dupa care Constitutie? Aia a bolsevicului Iliescu?
    Iohannis este singurul conducator legitimat prin vot masiv de tot poporul romana, este rege in sondaje si in numele poporului poate face ce vrea in tara asta, gata sa nu mai respecte absolut deloc aberatiile CCR si sa ne gandim la o noua Constitutie propusa si votata de romani!
    Noi romanii vrem sa ne conducem singuri nu sa ne conduca CCR!

  3. Mutalakul Johannis a fost ales de poporul numit merkelian,ca nu cred in saltul sf de la 2,8 milioane de voturi in primul tur la 6,2 milioane de voturi in finala,sa ne demonstreze unul ca pieleanu,sau cum se numesste,dar in mod stiintifico-fantastic nu asa de mantuiala.La referendumul pentru familie nu au iesit mamaligarii pentru ca nu ia interesat problema,fiind crestini ortodocsi in majoritate,au dezavuat mijloacele neortodoxe.Insa se va schimba situatia daca se va declansa un referendum pentru inlaturarea acestui guvernator mai mult general decat politruk,dupa cum zicea si numitul organ.Insa nu ne vor lasa stapanii uie ai coloniei.

    • Daca Iohannis o sa iasa presedinte din nou dupa suspendare cu 90 % din voturile romanilor o le dea cu iataganul la fund cum vrea el la ciumati. Hai ma suspendati-l daca va tine daca nu gura mica si incasati-o in liniste ca nu ne intereseaza bocelile voastre!

  4. Minoritarii au primit invitatie de la Putin pe meleagurile rusesti. Aici in Romania poporul roman tine cu Iohannis! 10 mandate pentru presedintele nostru iubit!

  5. Presedintele face ce vrea ca de aia e presedintele Romaniei, cel mai important om in stat, ales de majoritatea romanilor. Il doare in pix de CCR, CCR nu are ce sa-i faca presedintelui, cel mult ii face pantofii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger