AcasăNewsIohannis susţine că nu l-au supărat huiduielile: fiecare are dreptul la opinia...

Iohannis susţine că nu l-au supărat huiduielile: fiecare are dreptul la opinia lui

Ieşenii veniţi să urmărească discursurile oficialilor veniţi de la Bucureşti, pentru a marca 161 de ani de la Unirea Principatelor au reacţionat când cu huiduieli, când cu aplauze. Atât la discursul preşedintelui, cât şi la cel al şefului Guvernului.

Întrebat despre acest lucru, Klaus Iohannis a dat de înţeles că respectă dreptul oamenilor de a-şi exprima părerile. ”Nu ne-am supărat absolut deloc, fiecare român are dreptul la opinia lui”, a replicat preşedintele.

[youtube]-FU18d87Kkg[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
785 afisari

8 COMENTARII

  1. Mutalakul si subordonatul sau vor face autostrazi atat in Moldova cat si in toata Colonia,dar,doar pe hartii multe ce vor contine studii de nefezabilitate repetate,cu bani multi cat ar costa contructia lor reala.

  2. Sa me spuna si noua Gauleiterul , de ce a medaliat GDS ( Grupul de Dialog Social ) grup constituit de Silviu Brucan, agent dublu sovietic si american, si de Securitate, vedeti voi dragi Romani, ca el – Sasul – nu se poate dezbara de gandirea comunista, in lumina careia a evoluat si a ajuns unde a ajuns. Insa orgoliul care-l caracaterizeaza nu-i permita sa recunoasca ca el este un mare COMUNIST !

  3. Nerezistent si Anonymous , acelasi troll idiot din Transnistria : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , vuvuzeaua platita in copeici de Raion sa aduca injuraturi si cuvinte jignitoare Presedintelui Romaniei . Ziarul National il lasa sa-si faca de cap . PANA CAND ?

    • Repet , pana cand o sugi tu mare Observator , am ciordit-o eu intre falci , nu-mi permit sa pierd bunatate de propolis !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger