AcasăNewsIohannis spune ca nu se teme de suspendare: nu este un factor...

Iohannis spune ca nu se teme de suspendare: nu este un factor de decizie

Seful statului a transmis cat se poate de clar ca nu e preocupat de vreo eventuala suspendare. La fel cum nu s-a temut de asa ceva nici in momentul in care a dat unda verde desemnarii lui Dancila ca viitor sef al Guvernului.

„Am cantarit toate argumentele si am ajuns la concluzia ca asta este varianta pe care trebuie sa o accept”, a sustinut presedintele Iohannis, cu privire la desemnarea Vioricai Dancila premier, dupa ce social-democratii si cei de la ALDE au mers la consultarile de la Cotroceni sustinand aceasta varianta de prim-ministru, dupa demisia lui Tudose.

Multi au inteles ca presedintele a transmis, practic, un semnal celor de la putere. „Nu mi-a fost si nu mi-este teama de suspendare, nu exista niciun motiv pentru o suspendare, cred ca incet, dar sigur trebuie sa eliminam acest factor din discutia publica. Este o discutie care se poarta fiindca au mai fost incercari de suspendare la noi, nereusite, nu cred ca trebuie aceasta posibilitate de suspendare sa fie un argument in dezbaterea publica, in dezbaterea politica. Pentru mine, cu certitudine, acesta nu este un factor de decizie”, a subliniat Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu ambasadorii veniti, marti, la Cotroceni.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnule Presedinte, mai lasa scandalul, lasa Guvernul sa-si faca treaba, sa treaca la treaba, pana acum au fost expuse doar sloganuri, si scandalul facut de catre Presedinte.Daca nu te potolesti te duci singur, nu te suspenda nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger