AcasăNewsIohannis si Tudose, la acelasi eveniment la Craiova, in ziua decisiva pentru Guvern

Iohannis si Tudose, la acelasi eveniment la Craiova, in ziua decisiva pentru Guvern

La doar doua zile dupa ce premierul ajunsese la Cotroceni, pentru a discuta cu primul om in stat, Klaus Iohannis si Mihai Tudose s-au intalnit din nou, de aceasta data joi dimineata, la un eveniment la uzina Ford din Craiova, la care sefii Palatelor au participat.

Se intampla cu doar cateva ore inainte sa aiba loc Comitetul Executiv al PSD-ului, in care se asteapta sa se transeze chestiunea eventualelor schimbari din echipa guvernamentala, care apoi vor fi prezentate si in sedinta Coalitiei, programata tot in aceasta zi.

In urma cu scurta vreme, presedintele Iohannis a avut un discurs in care a adus in discutie chestiunea infrastructurii, spunand ca a stat de vorba cu premierul si cu ministrii pe acest subiect. Si ca „infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero pentru Guvern„. „In discutiile pe care le-am avut inainte sa ajungem aici evident ca am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare”, a afirmat, zambind larg, presedintele.

Imediat dupa aceea, prim-ministrul Tudose a sustinut o alocutiune in fata celor prezenti la evenimentul de la craiova, laudandu-i pe romanii care lucreaza la fabrica respectiva – „oameni de calitate, de toate varstele (…0 cu care au reusit sa faca aceste lucruri minunate”. „Astazi, putem sa spunem ca, in ceea ce priveste infrastructura care leaga Craiova de restul lumii, nu mai suntem la nivel de promisiuni, dle presedinte, suntem in grafic”, a mentionat acesta, in chip de raspuns la cele spuse anterior de primul om in stat.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger