AcasăNewsIohannis şi-a pus susţinătorii în cap: La Cotroceni miroase a frică

Iohannis şi-a pus susţinătorii în cap: La Cotroceni miroase a frică

De ce refuză șeful statului confruntarea cu Viorica Dăncilă? Este întrebarea momentului, la care mulți dintre apropiații lui Klaus Iohannis încearcă să livreze răspunsuri croșetate parcă din fire înnodate ale unei logici șchioape. Adevărul nu-l știe decât el, dar mulți îl bănuim, este vizibil ori de câte ori președintele dă ochii cu presa – pare timorat, deși își trage peste față masca aroganței, nesigur pe el și vizibil pus în dificultate de limba română. Locatarul de la Cotroceni mai cere o viză de flotant pe următorii cinci ani, dar îi e rușine să o facă deschis, bărbătește, asumându-și o luptă în arena unui studio tv. Preferă să țină mâna întinsă cerșind voturile cetățenilor pe care-i persiflează prin absența de la o dezbatere televizată.

Mulți zic că, de fapt, aceasta este o strategie de campanie. Și de-ar fi așa, tot a frică pute. Un candidat sigur pe el, care nu are nimic de ascuns și este bine pregătit nu dă bir cu fugiții când trebuie să le vorbească electorilor. Din contră, primește cu mândrie provocarea și ridică mănușa ce i-a fost aruncată. Și Viorica Dăncilă i-a tot aruncat-o de câteva ori – a făcut-o înainte de turul 1, iar ultima dată luni seară, la o zi după scrutinul din 10 noiembrie.

În 2014, avea curaj

„Până astăzi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publică, nu există niciun semn că s-ar dori o discuție pe această temă”. Cu aceste vorbe își anunța Klaus Iohannis intrarea în ring, la defuncta Realitatea Tv, cu cinci ani în urmă. Cinci ani în care România și-a pierdut președintele de câteva ori, rătăcit cu chef de plimbare pe meleaguri străine. Cinci ani în care și președintele a pierdut ceva. Curajul şi contactul cu realitatea. Atunci nu se temea de „pisoiul” lui Băsescu, dar azi tremură în fața unei femei. Este aceeași ființă pe care a desființat-o cu lașitate în conferințe de presă și declarații bombastice făcute în fața unor liberali extaziați de elanul său oratoric. Când, însă, i s-a oferit șansa să fie la fel de virulent și-n fața ei, Iohannis alege să dea bir cu fugiții. Se ascunde în spatele echipei de campanie și nu scoate un cuvânt legat de refuzul participării la un „duel” televizat cu adversarul din turul 2.

Vrem o țară ca afară

Hai, Klaus, fii bărbat și ieși pe interval! Viorica nu-i Lia, ce naiba! Te credeam, cu Olguța Vasilescu nu-i de glumit, aia te-ar fi spulberat de-a dreptul (cred că și fizic), însă fostul premier are altă prestanță. Cam aşa s-a discutat ieri pe reţelele de socializare. “La Cotroceni pute a frică, lui Iohannis îi e frică de Dăncilă”, comentau susţinătorii preşedintelui, punctând că le e scârbă să-l mai voteze în turul doi. Vrem și noi o țară ca afară, dar vezi că pe acolo președinții discută cu poporul prin intermediul presei. De la Donald Trump la Vladimir Putin, de la Macron și până la Xi Jinping, nu e lider de stat important care să nu organizeze conferințe maraton cu ziariști din toată lumea. La Moscova, Putin stă și câte opt ore, răspunde calm la toate întrebările, glumește cu trimișii de presă ai Washingtonului, ia „telefoane” de la cetățeni. Trump? Trump nici nu mai știe ce și câte canale de comunicare să mai inventeze. La București, în cinci ani de mandat, n-ai avut un discurs liber, ci doar foi şi foiţe.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.546 afisari

15 COMENTARII

  1. Pentru ca nu a facut nimic in mandatul sau decat plimbari ,deplasari cu circul dupa el de 2 ori pe saptamana pe banii nostri,circ si spectacol grotesc mai tot timpul ,minciuni cat cuprinde ,bete bagate guvernului pentru a l compromite ,parA la cancelariile din vest unde iar a mintit si a spus prostii inventate de el Ce confruntare sa faca ,ce sa raspunda daca el nu stie nici ce intrebare a pus la referendumul din vara Umbla nauc ,nu stie unde merge si de unde vine

  2. Nicholas , ai ramas in locul lui Boeru sau esti chiar el cu pseudonim ? Ziua si Iohannis ? Ti-a ramas compania lui trencea-flencea , mancurtul vuvuzea care te aplauda , ala de-l stie toata presa romaneasca ca e zdreanta stalinista CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ce foloseste pseudonime diferite ( vicontele de bragellone , ion nazi , Raris Bagdanovici , livia , etc . Nu observi ca articolele tale nu sunt comentate de cititori ROMANI ? Chiar nu vrei sa pricepi ca Iohannis da dovada de noblete si refuza sa puna in situatii stanjenitoare o biata analfabeta ? Acu i-a casunat pe Manta ca a facut-o proasta , chiar nu intelegi grotescul situatiei ?

    • Nu in fiecare zi, ci minut de minut ar trebui tocat un retardat ca Iohannis, indiferent de autor.

  3. Gorilloiul Mutalak este de 5 ori mai analfabet decat oricare alt politician.Din cauza asta refuza orice confruntare si a dat ordin mafiei coloniale sa-l scoata pe Barna din turul doi prin jocuri murdare.Mutalakul va plati din greu pentru actiunile murdare comandate impotriva celui care trebuia sa ajunga in turul doi.Te mai voteaza cei care au dat voturile lui Barna la urmatoarele alegeri prezidentiale,peste 5 ani.

    • Ba , viconte de bracinari , iar halesti polonice cu omleta maron ? Daca pana si Manda o face proasta pe Dancila , de ce e nevoie ca Iohannis sa se confrunte cu o proasta ? Nu stie toata lumea cine e Dancila ? Schimba-ti pampersul , bagati placile dentare in borcanul de mustar si marh la culcare , iar calci in gropi uitandu-te dupa stele si cai verzi pe pereti prin zoopark , cimpanzoiule cu diaree verbala !

      • Mai raris fara creier in cap ca si tizul tau chel, daca tot e proasta veorica de ce nu iese la confruntare? Ca pana si un copil de clasa treia o pune intr-o pozitie stânjenitoare pe mama lui bula? Da ce sa vezi? Se pare ca boul bălții este mai prost decat mama lui bula veorica. Iar cei de la PNL stiu asta si mai stiu ca daca ii dau drumul pe strada prim leneșului tării, fara casca si fara biletele se deșteapta si cei mai ahtiati susținători ai talanului de le Sibiu. Pentru mine ar fi cel mai tare film de comedie si as înregistra discuția dintre mama lui bula si prostul satului

        • Anonimusule,cel dinainte ,,raris bagdanov ” este o trompeta iohanista Se foloseste de ascunzatori pentru ca este las la fel ca joianul homalau Vezi ca in numele tau posteaza tot felu de naziAu inceput campania de prosteala Fac circ in numele unei adevarate doamne ,doamna Dancila pentru ca na asa sunt homalaii Sunt misogini ,prosti si rai Sa vii tu un homo care se culca pe la hoteluri cu seful pazei este chiar culmea mizeriei umane Cei care il apara pe acest molau puturos ,pe aceasta molusca alogena sunt la fel ca el :misogini ,gaozari ,si prosti SIKTIR NAZISTI HOMALAI!

  4. Mai Anus jupuit , ai un defect din nastere la mate si cand ti-e lumea mai draga dai vanturi cu miros de mancurt ? Ba , tu ori esti prost , ori esti prost , alege , uite ce parere au expertii despre ce miorlai tu pe rect : CTP ” Dancila a recunoscut in CEx-ul PSD CA E PROASTA . Un politician cu inteligenta medie tacea . CU ASTA VRETI SA SE INTALNEASCA KLAUS IOHANNIS ? Cum sa te apuci in plenul CEx sa ii reprosezi cuiva CA TE-A FACUT PROASTA ? Cum sa te iei de Claudiu Manda acum ? E sotul Olgutei Vasilescu care ti-a adus cele mai multe voturi din Oltenia . Fara Oltenia , dna Dancila poate nu mai intra in turul 2 . O ALTA MISCARE CARE ARATA CA DOAMNA DANCILA NU GANDESTE . Cum sa plangi in fata crocodililor de la PSD , E UN SEMN DE SLABICIUNE CARE II CONFIRMA CALITATEA (…)” ” NU TE INTALNESTI CU UN CANDIDAT AFLAT ATAT DE JOS DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SUB TINE . EU SUNT DE ACORD CU ACEASTA DECIZIE A PRESEDINTELUI IOHANNIS .”

  5. Hai ca a sosit ordinul unitate s-au nulitate sa-i luati apararea Mutalacului de Sibiu. Individului, trebuiau puse intrebarile in primul tur ca sa poata raspunde in turul doi. Are doua viteze in gandire si exprimare: incet si tiptil. Pute de inteligenta, idividul dar mai mult sustinatorii.

    • AK-24, ieri , 12 nov.2018 : ” Guvernul Dancila a lasat 43 de orase fara bani de salarii si cheltuieli de functionare . Ludovic Orban a descoperit NOI BOMBE LASATE DE PSD .” ORASELE POT RAMANE FARA LUMINA PE STRAZI SI NU MAI AU BANI SA PLATEASCA INDEMNIZATIILE PERSOANELOR CU DIZABILITATI !

  6. Justitea ,politea ,Dragnia ,guverul ,,mieu”, paltonoi aruncat in vazul lumii ,fuga de la conferinta internationala la un site arheologic impreuna cu ravasitoarea(Pompeiu) acte false ,hotii de case ,bani furati de la stat prin chirii nelegale ,bani furati de la aeroportul Sibiu impreuna cu ,,constructorii”adusi de el din Germania fara licitatie ,foc pus la clubul Colectiv si arderea a67 de tineri pentru asi pune guvarnul zero ,lentoare in gandire si in luarea unor decizii corecte ,vanzarea tarii la straini impreuna cu gazele din M Neagra ,minciuni cu nemiluita contra Romaniei spuse pe la cancelariile straine, mersul in America sub forma de bou si venitul inapoi sub forma de vaca dar cu o sapca si cu spolierea tarii de miliarde de euro dati pe arme si avioane ruginite fara consultarea parlamentului tarii noastre Rau imens facut tarii prin neprimirea vizelor pentru USA si prin neprimirea in Shengen Destrabalarea cu barbati prin hoteluri ,circ saptamanal de la Bucuresti la Sibiu si retur lucratul a cate 3 zile pe saptamanaMisoginism exagerat minciuna Apucaturi de dictator Toate si inca multe altele il fac pe individ sa i fie frica de o confruntare cu o femeie cinstita

  7. Ministrul Afacerilor Interne , Marcel Vela , a afirmat ca DOSARUL PRIVIND INTERVENTIA JANDARMILOR LA EVENIMENTELE DIN 10 AUGUST 2018 VA FI DESECRETIZAT IN ACEASTA SAPTAMANA . „Incepand DE MAINE , oricand este posibil sa facem UN COMUNICAT pe aceasta tema . Veti afla TOATA DERULAREA EVENIMENTELOR , IMPLICAREA INSTITUTIILOR SI TOT CE CONTINE ACEL RAPORT .” a mai spus Vela . CUI CREDETI CA II TREMURA IZMENELE ?

  8. Sa dea sasu casele inapoi,sa raspunda pentru ceace a facut cu acte false,si apoi sa vedem da va mai candida.In orice tara civilizata el era la puscarie impreuna cu toapa de nevastasa

  9. Sigur ca nu esti roman nici tu nici homalaul sas Sunteti niste gloabe puturoase care si beau pisatul non stop ,care vand pe romani si bogatiile subsolului care spun prostii si minciuni Sa va fereasca Dumnezeu de mania poporului acesta Os a va manance cu tot cu nadragi putorilor rele Siktir!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger