AcasăNewsIohannis si-a devansat vizita in Franta

Iohannis si-a devansat vizita in Franta

Presedintele a facut schimbari ce tin de programul vizitei oficiale pe care o va face saptamana viitoare in Franta.

Astfel, despre Klaus Iohannis s-a aflat ca si-a devansat deplasarea pe taram francez, astfel incat sa fie in tara in ziua in care in Parlament a fost programata sedinta solemna consacrata Centenarului Unirii. Evenimentul va avea loc miercurea viitoare, pe 28 noiembrie, adica la o zi dupa ce Iohannis se va intoarce din Franta.

Un anunt in acest sens a venit, vineri, de la Cotroceni. „Avand in vedere faptul ca miercuri, 28 noiembrie, va avea loc sedinta comuna solemna a Camerei Deputatilor si Senatului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, presedintele Romaniei si-a modificat programului vizitei oficiale pe care urmeaza sa o efectueze in Republica Franceza cu prilejul inaugurarii Sezonului Romania-Franta. Vizita, programata initial pentru perioada 27-28 noiembrie, va avea loc in perioada 26-27 noiembrie”, au transmis reprezentantii Administratiei Prezidentiala pentru AGERPRES, citat de antena3.ro.

Anterior, Presedintia anuntase ca vizita lui Klaus Iohannis in Franta are loc cu prilejul inaugurarii Sezonului cultural Romania-Franta.

225 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate nu mai merge deloc, avand in vedere ca vestele galbene au devastat Champs Elysees, cu Galeriile Lafayette pe care voia sa le viziteze ravasitoarea, ca-si dorea asta inca de la inregistrarile cu Udrea-Bica in magazinele alea cu reduceri (ne-a zis Basescu, ca era „o rochitica cativa euro”). N-a pierdut mare lucru, oricum, greu mai gasesti in Franta o rochita roz, cu dantele si volane, din voal…nici macar perdele…nu stiu de ce francezii astia se imbraca atat de fara imaginatie, n-or avea si ei niste „creatoare”?! In legatura cu „reconcilierea” nationala, eu zic ca n-o sa fie pace sub maslini, daca Dragnea nu accepta sa pice de fazan si sa dea amnistia aia pentru doamna Carmen si pentru sotul ei, ca nu e confortabil sa conduci Europa, cand iti tzatzaie curul ca se mai trezeste vreun ziarist sa te intrebe de clasarile alea multe…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger