AcasăNewsIohannis, ședință cu Orban, Isărescu și Cîțu

Iohannis, ședință cu Orban, Isărescu și Cîțu

În doar câteva zeci de minute, la Palatul Cotroceni urmează să ajungă atât premierul, cât și guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.

De la ora 13 va începe o nouă ședință convocată de Klaus Iohannis – una privind „evaluarea situației economice în contextul crizei generate de epidemia de COVID-19” – la care va participa și ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

Este a doua oară când guvernatorul BNR va ajunge la Cotroceni, pentru discuții pe teme economice, de la izbucnirea crizei provocate de noul coronavirus. Precedenta ședință la care a fost prezent Mugur Isărescu a avut loc în urmă cu exact două săptămâni, pe 8 mai.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
255 afisari

5 COMENTARII

  1. E groasă rău,.. după avertismentul de la Bruxelles, Romania a luat-o la vale pe panta pandemiei economice..nu mai sunt bani fraților, ne-a luat dracu’.. guvernatorul BNR nu vrea să pornească tiparnița de bani, Clanul Brătianu vrea bani,UE ne dă jumătate lui cinci… duduie economia Dle Președinte…nu ??

  2. Plavanu i prins intre menghina ciocan si nicovala.
    De e o parte jidomasonul Isar zice nu avem bani.
    Pe de pe de alta parte domnul Orban zice economia noastra duduie nici nu s-a suferit.
    Pe de cealalalta parte vin alegerile timpul se scurge tic tac tic tac si pensionarii care intre preturi 2 ore zi 40% cumpara ce pote de nu mai poti, medicamente, si masti scumpe da si inflatie au un vot de dat…

  3. Ridic acest paharel de palinca ? in cinstea pensionarului roman nesecurist, cari, mentine balanta democrata prin vot direct la urna independent.
    Pana la capat luptatorii miei reincercati putin fricati!

  4. @ De ce l-ar mai putea invita pe Isărescu ,după vreo 30 de ani la BNR în care a zis câte a zis ,decât să zică cât e datoria, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger