AcasăNewsIohannis se lauda cu realizarile PSD

Iohannis se lauda cu realizarile PSD

Presedintele nu rateaza nicio ocazie in a da de pamant cu pesedistii. Chiar si prin intermediari, caci discursul in fata IT-istilor a fost citit de un consilier

Ca este cel mai ipocrit presedinte din istoria Romaniei, stiam asta, dar deja s-a inscris in Liga Campionilor si are mari sanse la trofeul suprem. Klaus Iohannis a fost invitat, luni, la evenimentul Innovation Labs – Demo Day, prilej cu care a crezut ca da bine sa laude putin dezvoltarea sectorului IT. Niscaiva voturi in plus nu strica, s-a gandit chiriasul cu viza de flotant la Cotroceni. Problema e ca presul Germaniei ignora cu tupeu de taximetrist facilitatile acordate de partidul lui Dragnea „internautilor” romani, ale caror salarii au explodat urmare a masurilor guvernamentale luate de social-democrati.

Presedintele nu rateaza nicio ocazie in a da de pamant cu pesedistii Chiar si prin intermediari caci discursul in fata IT istilor a fost citit de un consilier

„Romania are toate atuurile pentru a deveni un hub de inovare regional. Prin circa 6% din PIB, sectorul digital autohton este un motor important al performantelor economice si al inovarii, recunoscut, ca atare, si in afara granitelor tarii”. Asa-i, Herr Mustar, Romania are toate atuurile sa domine piata IT-ului din regiune, dar asta numai fiindca PSD a oprit exodul creierelor din domeniu, scutind de taxe si impozite pe salarii firmele! Intr-adevar, valoarea sectorului nostru digital este recunoscuta si in afara granitelor, ai dreptate, dar asta deoarece au ramas aici, in prezent pe salarii de mii de euro, specialistii IT pe care alde Basescu si ceilalti „destepti” ii invitau sa plece in strainatate, daca nu le convin conditiile din Romania! Noroc ca a aparut un guvern PSD ca sa se schimbe acele conditii, iar IT-istii sa refuze emigrare!

In mijlocul celor care proiecteaza viitorul prin tot felul de programe software inovatoare, Iohannis s-a trezit vorbind. „Companiile IT din Romania au inregistrat cresteri puternice in ultima decada. Start-up-urile s-au dublat, iar activitatea in domeniu acumuleaza cresteri anuale consistente. Toate acestea ne bucura, dar trebuie valorificate la scara nationala”. Si pe noi ne bucura, dar mai ales pe cei implicati direct in acest sector, insa pe toti ne jigneste ipocrizia ta. Este rusinos sa vorbesti despre cresterile din domeniu fara sa admiti si sa recunosti meritele programelor guvernamentale dedicate IT-istilor.

Mai mult, in fata celor carora PSD le-a schimbat radical viata, presedintele a gasit de cuviinta sa critice guvernarea. De fapt, s-a intors la ceea ce stie el mai bine sa faca – a aruncat cu noroi in adversarii politici. „Atrag atentia Guvernului, in mod raspicat, sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii statistice, care se vor dovedi desarte in anii urmatori”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.002 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger