AcasăNewsIohannis: România are nevoie de alt Parlament

Iohannis: România are nevoie de alt Parlament

Iohannis a continuat, la întâlnirea cu partidele din Opoziție, să acuze Partidul Social Democrat și să ofere îndemnuri legate de următoarea variantă pe care o va căpăta Legislativul.

Iohannis Sursa foto Twitter

 PSD a dăunat foarte mult României. Din cauza PSD, România nu s-a dezvoltat și nu se dezvoltă nici acum mai mult. PSD nu a înțeles. Urmează alegerile prezidențiale, alegerile locale și cele parlamentare. Românii vor ști cum să voteze, dar pentru a duce mai departe rezultatul votului de acum trebuie să se schimbe legislația actuală. Și-au bătut joc de diasporă. Trebuie îmbunătățită legislația și abandonat discursul împotriva diasporei. Trebuie să revenim la o normalitate românească, europeană, democratică, bazată pe respectarea statului de drept. Toate acestea trebuie rezolvate cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a spus Iohannis către invitații săi. Pentru a face astfel de modificări este nevoie de un alt fel de Parlament, a mai arătat el.

 Iohannis a promis că „acum lucrăm la o alternativă, alături de cei care sunteți acum alături de mine, iar politicienii să demonstreze că au mai multă înțelepciune. Sunt foarte bucuros că semnăm acum acest Acord Național. Această semnare nu există un pas prin care vrem să excludem pe alții. Dvs, președinții de partide, ați fost de acord. Dar lista rămâne deschisă. Este posibil ca pe parcurs și alții să revină la gânduri mai bine. Păstrăm poarta deschisă pentru politicienii care vor o Românie mai bună: vă invit să semnați, cu rândul, li s-a adresat președintele liderilor din Opoziție.

Primul a semnat Ludovic Orban, șeful PNL, urmat de Dan Barna, șeful USR, Ponta, reprezentantul Pro România și Eugen Tomac, șeful PMP.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
166 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu votul diasporei daca intentioneaza sa se intoarca in cel mult 10 ani in tara. Daca nu cer sa li se ia dreptul de a mai vota in strainatate. Nu ma reprezinta decat daca voteaza si se intoarce in tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger