AcasăNewsIohannis, prezent la inaugurarea unui resort de golf, in Alba

Iohannis, prezent la inaugurarea unui resort de golf, in Alba

Seful statului a fost, sambata, in judetul Alba. Prezenta lui Klaus Iohannis in Ciugud a fost prilejuita de inaugurarea unui club de golf construit in aceasta localitate, prin investitie privata.

De altfel, presedintele a si taiat panglica de inaugurare, alaturi de afaceristul caruia ii apartine investitia, Ioan Popa, si de fiica acestuia, Theodora, al carei nume il poarta resortul in cauza.

Pentru evenimentul de sambata, care nu a figurat pe agenda publica a presedintelui, primul om in stat a ales o tinuta lejera – un sacou bleu, camasa si pantaloni albi. „Este un model domnul Popa si aceasta investitie, pentru felul in care un om de afaceri din Romania (…) poate sa investeasca intr-o facilitate care nu este destinata aducerii profitului, este o facilitate publica”, a spus Iohannis, la evenimentul la care au mai fost prezenti, printre altii, Vasile Dancu sau Ioan Rus.

Este vorba despre cel mai modern astfel de resort din tara, in care afaceristul a anuntat ca a investit 15 milioane de euro, si care gazduieste, pe langa terenul de golf, si spatii de cazare, dar si un restaurant.

sursa foto: captura video Facebook/alba24.ro

458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger