AcasăNewsIohannis, pozat alături de liberali

Iohannis, pozat alături de liberali

După ce în week-end participase la o reuniune a liberalilor, tocmai la Constanța, președintele a avut din nou discuții cu reprezentanții partidului care îi asigură cu toată tăria susținerea în cursa electorală din toamnă. Doar că de această dată, întrevederea a avut loc în Capitală.

O veritabilă colecție de zâmbete

Mai exact la sediul PNL-ului. Din selfie-ul postat de șefa grupului deputaților liberli, Raluca Turcan, pe o rețea de socializare, se văd, alături de Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Cristina Trăilă, Dan Ştefan Motreanu şi Robert Sighiartau. „Cu actualul și viitorul Președinte al României, pregătim campania electorală. #RomâniaNormală”, sună mesajul care însoțește poza.

De remarcat faptul că pe peretele din biroul în care s-a făcut fotografia sunt afișate pozele foștilor lideri ai PNL-ului, între ele și cea a lui Călin Popescu Tăriceanu, coincidența făcând să fie chiar lângă chipul șefului statului.

sursa foto: Facebook/Raluca Turcan

author avatar
Cristina Stefan
346 afisari

3 COMENTARII

  1. Gogule , astia sunt ingerasi , mareste celula sa poti ” interna ” gasca ta de mafioti organizati , se apropie ceasul si ai sa dai din colt in colt din lipsa de spatiu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger