AcasăNewsIohannis, pe legea lui

Iohannis, pe legea lui

Klaus Iohannis face doar ce vrea

Contrar tuturor avizelor negative primite de la membrii CSM pentru cei nominalizați de minstrul Justiției Cătălin Predoiu la șefia Parchetelor, președintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretele de numire pentru procurorii șefi, ”pe legea lui”. Cu această ocazie, șeful statului arată încă o dată că nu ascultă de sfaturile celor din CSM. Astfel, în pofida avizelor negative ale membrilor Consiliului, Iohannis a numit-o Procuror General pe Gabriela Scutea, absolventă a Academiei SRI și semnatară a Protocolului ilegal PICCJ-SRI, iar pe Giorgiana Hosu la șefia DIICOT. DNA va fi condus de procurorul Crin Nicu Bologa. Parcă pentru a se contrazice pe el însuşi, Iohannis a uitat că, în urmă cu doi ani, invoca fix avizul negativ al CSM și refuza numirea Adinei Florea pentru șefia DNA. “Avem un aviz negativ de la CSM care conține lucruri foarte grave care trebuie să ne dea de gândit”, spunea în 2018 președintele.

Klaus Iohannis face doar ce vrea

Drept urmare, pentru următorii trei ani, Parchetul General va fi condus de Gabriela Scutea, DIICOT de Giorgiana Hosu, iar DNA de Crin Nicu Bologa. Toți cu pete negre la dosarul ”de cadre”. Probabil că șeful statului s-a luat după fostul președinte Traian Băsescu, cel care a numit-o, în 2005, pe Laura Codruța Kovesi la șefia Ministerului Public, după ce membrii de atunci ai Consiliului au stabilit că aceasta nu avea experiența necesară pentru acest post.

”Justiția Mea”!

Numirea celor trei în funcțiile cheie din Ministerul Public a stârnit o adevărată revoltă pe rețelele de socializare. Mai multe persoane au publicat mesaje despre decizia lui Iohannis. <<După: ”Mandatul Meu”, ”Serviciile Mele”, ”Guvernul Meu”, ”Miniștrii Mei” s-a încheiat etapa ”Procurorii Mei și Șefii Mei de Parchete”! Urmează ”Parlamentul Meu” și, în final, ”România Mea”!>> au scris pe Facebook românii.

author avatar
Ramona Feraru
241 afisari

2 COMENTARII

  1. Dragii mei, se simte in PNL cum ONANISTII au preluat puterea in partid, toate aceste schimbari noi, in bine, lor li se datoreaza. Numai datorita ONANISTILOR partidul va renaste, si va ajunge pe noi culmi, nici de ei stiute. Poate propun un OUG pentru proclamarea zilei ONANISTULUI LIBERAL, ca zi libera pentru Romani, sa fie trecuta si in Calendarul Bisericesc, sa i se faca slujbe Liberalului mult ONANIST. Doamne ajuta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger