AcasăNewsIohannis, pas gresit la protocol (VIDEO)

Iohannis, pas gresit la protocol (VIDEO)

Intrevederea pe care presedintele roman a avut-o, luni, cu premierul italian a avut un moment in care multi au remarcat pasul gresit facut de Iohannis, la nivel de protocol, in cadrul ceremoniei oficiale de la sosirea la Palazzo Chigi, sediul Consiliului de Ministri (Guvernul italian).

In timp ce garda prezenta onorul, se vede cum presedintele roman a dat in prima faza sa se indrepte spre cladirea in care se afla sediul Guvernului. Premierul italian i-a atras, insa, discret atentia ca nu s-a incheiat ceremonialul, indicandu-i ca pasul urmator – fotografiile de protocol – se vor face tot in curtea Palatului. Astfel ca momentul de confuzie la nivel de protocol a fost depasit, iar presedintele Iohannis si premierul italian Giuseppe Conte si-au strans mana si au zambit in fata obiectivelor aparatelor foto.

[youtube]v=Xpllh9j-fWY[/youtube]

Recentul moment de la Roma a readus in atentie ogreseala similara facuta, lunile trecute, de catre sefa Guvernului, Viorica Dancila, in momentul primirii la Palatul Victoria a omologului sau croat

[youtube]OL7kYJCjktk[/youtube]

sursa foto: presidency.ro

236 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger