AcasăNewsIohannis o anunta pe Dancila ca va merge la sedintele de Guvern:...

Iohannis o anunta pe Dancila ca va merge la sedintele de Guvern: Iata ca voi colabora

Abia ce se aflase ca i-a scris premierului, cerand, cu cel putin 24 de ore inainte, agenda de lucru a sedintelor de Guvern, ca mai nou presedintele a anuntat-o pe Viorica Dancila ca va veni personal la intrunirile Cabinetului. Totul, ca raspuns la apelul sefei Guvernului la dialog si consens, lansat in contextul preluarii, de catre Romania, a presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. Pas pentru care, spune mai nou presedintele, „suntem pregatiti si vom arata ca putem sa exercitam o presedintie buna”.

„Am solicitat agenda. Cred ca trebuie sa vedem lucrurile un pic in perspectiva. Ne pregatim pentru presedintie (a Consiliului UE – n.r.) si, chiar daca suntem pregatiti, lucrurile nu vor fi absolut deloc simple. Pe de alta parte, am constatat din partea doamnei premier o dorinta de colaborare, ca sa zic asa. In repetate randuri m-a invitat sa colaboram. Iata ca voi colabora. Voi merge la sedintele de Guvern”, a anuntat Klaus Iohannis, marti, de la Viena, inainte de a participa la Forumul la nivel inalt Europa–Africa.

Scrisoarea presedintelui, adresata luni premierului, a venit pe fondul sedintei PSD de duminica, in care s-a adus in discutie amnistia si gratierea, ulterior speculandu-se ca ar urma sa se dea o ordonanta de urgenta pe aceasta tema, pana in 15 ianuarie.

225 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lui iohanis o sa-i explodeze ,,bomba”in c…,sa vedem cine il cheama pe antiromanul asta increzut la sedintele de guvern,mai bine s-ar duce cu toapa de nevastasa la DNA de mana, nu la biserica,asta sfideaza tot,justitia care o vrea ,,independenta”,legile tarii si nu in ultimul rand pe ROMANI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger