AcasăNewsIohannis nu scapa nicio ocazie sa muste Romania de fund

Iohannis nu scapa nicio ocazie sa muste Romania de fund

Zice-se ca nemtii sunt oameni bravi, harnici si priceputi, dar al nostru parca-i dintr-un alt aluat. Nu, chiar pe bune, doar mie mi se pare ca, in cazul asta, samanta n-a rodit cum trebuie si a iesit o cultura de proasta calitate? Ma rog… Pe plan extern, Klaus Iohannis este privit ca un guppy in acvariul politicii europene, dar asta nu l-a impiedicat ca, o data ajuns in Germania lui draga, sa intoate printre subiectele lui dragi: denigrarea Romaniei si eterna lamentare pe marginea guvernarii PSD!

Atat stie, atat face, unde nu-i, nexam pretentii! Iohannis da in PSD ca e la moda, ca o cere strada si putin ii pasa lui ca, atunci cand deschide gura si screme cateva fraze, loveste, de fapt, in Romania, nu in adversarii politici. Asa s-a intamplat si cu ocazia summit-ului franco-german. Ce daca la conferinta lui au fost si jurnalisti straini, herr Klaus n-a scapat prilejul sa faca de cacao tara pe care o conduce, zugravind Romania intr-o imagine a coruptiei in cea mai degradanta forma a ei.

Seful statului nu a scapat ocazia de a l pune tocmai de la Aachen pe Tudorel Toader sa mai consulte Constitutia

Seful statului demonstreaza ca habar nu are politica si economie, amesteca totul bine de tot, presara putina ignoranta si, apoi, cu scarba, sloboada teorii despre cresterea cursului valutar. Cum, nu-i posibil? Ba este, cum la fel de bine iti poti cumpara una, doua, noua case din salariul de profesor si meditatiile date elevilor, la fel de bine poti vorbi despre cresterea euro in raport cu …guvernarea Dancila. „Lucrurile nu merg cum trebuie si sunt motive de ingrijorare in tara. Rezultatele se vad in cursul de schimb valutar”. Pe bune? Si noi care credeam ca stabilirea cursului leu-euro e apanajul exclusiv al BNR, ca sa nu o spunem pe sleau, anume ca-i jucaria guvernatorului BNR! Da, euro a crescut (nivel istoric – 4,712 lei!), la fel si ROBOR (se apropie iar de 3%), dar pentru asta sa le multumim finantistilor Bancii Nationale, nicidecum Vioricai Dancila.

Altfel, la semnarea tratatului de cooperare franco-germana, sasul cu viza de flotant la Cotroceni le-a vorbit strainilor despre statul de drept din Romania. Mai degraba, despre absenta statului de drept, cum a tot insistat Iohannis sa mentioneze. „Este o ingrijorare generala a liderilor europeni pentru soarta statului de drept in Romania. Eu imi doresc stat de drept, romanii isi doresc stat de drept, majoritatea politicienilor isi doresc stat de drept, dar PSD doreste ceva special pentru pentru proprii politicieni cu probleme penale”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.309 afisari

9 COMENTARII

  1. Nu poate exista sef al statului de drept,poate drepti,in realitate el se numeste diktator,cum nu poate exista stat democratic,de drept intr-o Colonie stapanita de noul imperiu dualist parafat astazi in germania.Cum era sa ramana perfidul Albion intr-o asemenea formula imperiala dualista unde el ar fi fost vioara a doua,asa ceva nu se exista.Uniunea europeana,sub care se ascunde acest imperiu dualist,este o denumire ca sa prosteasca locuitorii ei,de fapt,acum si de drept international,aceasta este un adevarat Imperiu ce a pus stapanire pe noi mai mult decat pe alti asa zisi mebri cu drepturi egala,cine mai crede asa ceva sa fie sanatos,mai ales mintal.

    • … un consult medical amanuntit si o vizita la un chirurg, specializat in grefe si transplant cerebral,(cel Putin sa-ti extraga Secera, Ciocanul si Mustacioara) iti este recomandat, de urgenta, de catre un Democrat convins! Cel Putin neuronul ala rosu trebuie extras-indepartat pentru ca mirosi execrabil a maimutica cu popoul rosu!
      Fara Penali in Functii Publice!

  2. Sa nu ne mai facem iluzii ; UE nu-i altceva decat visul acolitilor lui Hitler, cel de-al IV-lea Reich!

  3. Nicholas , daca traiesti NUMAI din jurnalism , e groasa ! Impreuna cu cei trei” muschetari ” postaci cu fluiere si talangi in loc de muschete ( Cobe , Florin si Anusnymous ), bati campii cu gratie . Arunca-ti o privire pe https:// Guvernometru factual .ro :/index.php.: ” Monitorizam cate face guvernul din cele pe care A PROMIS ca le face . REALIZATE = 106 , adica 9,46% . PARTIAL REALIZATE = 71, adica 6,33% . NEREALIZATE =944 .” In 25 de luni si 12 zile de guvernare , asta e realitatea crunta din teren . De ce-ar trebui Iohannis sa laude un guvern ineficient si preocupat de mutilarea Justitiei si a statului de drept ? RETINE : NU MAI FRAIERESTI PE NIMENI INSINUAND CA IOHANNIS DENIGREAZA ROMANIA , Iohannis acuza si demasca in fata lumii ACTUALA GUVERNARE asa cum arata realitatea la Palatul Victoria si in ministerele conduse de actuala coalitie , adica ,
    ” INTR-O IMAGINE A CORUPTIEI IN CEA MAI DEGRADANTA FORMA A EI . ” Pe plan extern , Iohannis este privit ca un guppy in acvariu ? Serios ? Unde ai citit asta , pe ce iti sustii aceasta mizerie pentru care ai merita dat in judecata ? De ce inventezi si fabulezi , rastalmacind voit realitatea si muscand de fund oameni nevinovati ? Minciuna are picioare scurte , ce n-ar da unii sa aiba loc in Europa si sa se bucure de respectul lui Iohannis … ! Lasa smecheriile , nu mai confunda voit ROMANIA cu un GUVERN efemer , rad si copiii de gradinita ca ii pacalesti cu baloane rasuflate . Scontezi pe faptul ca , oricum , nu te citeste nimeni , cei ce fac greseala sa te citeasca sunt saraci cu duhul si scapi cu-o lingurita de bui-bui , o scrumbie afumata , un kil de zahar , unul de ulei si-o galetusa rosie ?

  4. Dacă plavanul e gupy Veronica i plancton. Executivul poarta toată răspunderea lipsei de exporturi vs importuri masive și BNR în acoperirea ronului în aur. Ce sa zică ca ploua cu carnat?

  5. Asta naște inflație la care electorul cere socoteala la toți politicienii! Plavanu e responsabil ca a semnat pt Veronica. Din cauza asta vb politic când are ocazia. Ce folos ca îți dă bani ca nu fac valoare.

  6. Mai postacilor lasati galceava anosta si puneti-va,daca vreti sa fiti corecti cu statul de drept,o singura intrebare : in Constitutie scrie ca presedintele Romaniei vegheaza la respectarea acesteia,.Si deopotriva se preocupa de buna functionare a autoritatilor publice SCOP IN CARE EXERCITA FUNCTIA DE MEDIERE INTRE PUTERILE STATULUI,precum si intre stat si societate.Pai cum sa medieze, el,cand,in orice orice luare de pozitie, mustruluieste,peste tot un guvern iesit dn alegeri democratie,ca si el ?Functia de mediere presupune echidistanta,deci,terfelirea activitatii guvernamentale exclude medierea si implicit conduce la nerespectarea Constitutiei.Inteleg ca nu e de acord cu el,dar ce,in alte tari- si sunt multe in UE,cu aceleasi reglementari constitutionale – nu exista acelasi tip de nemultumiri?Dar n-am auzit de asemenea pozitionari.De aici,situatia actuala de obstructie,dezbinare si blocaj cum nu a mai fost pana acum.E bine pentru tara,pentru cetatenii ei,aceasta vesnica hartuiala intre autoritati ?Ma feresc sa dau exemple,pentru ca ele se pot interpreta ca fiind partizane,dar cele de mai sus sunt principii si reglementari ce nu pot fi,in mod normal,puse in discutie.Pana la urma,alegerile libere trebuie sa decida ce crede poporul despre prestatia fiecaruia si pe cine crede el capabil sa il conduca.Asta e regula democratiei,ca place sau nu,oricui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger