AcasăNewsIohannis, nou mesaj pentru români

Iohannis, nou mesaj pentru români

În mai puțin de două ore, Klaus Iohannis urmează să iasă din nou la declarații.

Anunțul pe care îl va face președintele, de la Cotroceni, începând cu ora 14, vine după ce în cursul zilei precedente ministrul de Interne a făcut precizări despre Ordonanța Militară cu numărul 9, semnată după ce Parlamentul a aprobat prelungirea, cu încă 30 de zile, a stării de urgență la nivel național.

Foarte probabil, șeful statului va face din nou referire la apropiatele Sărbători Pascale pentru credincioșii ortodocși, în plină perioadă de criză propovocată de noul coronavirus.

Rămâneți pe national.ro pentru a afla declarațiile lui Klaus Iohannis!

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari

2 COMENTARII

  1. Pana la aparitia noului graal,sfantul Spaar Anghel,poporetul era ascultator aproape in totalitate,acest eveniment a spart ordonantele asa zis militariste.Degeaba apare Generalul sa dea explicatii ca sa nu iasa poporetul la bisericile ortodoxe,apelurile se lovesc de incalcarea ordonantelor chiar de catre cei care le-au dat.Sa speram ca bulibaseala din ultimele zile nu va duce la agravarea epidemiei de covid19,arma virusologica aruncata de o superputere economica pentru a obtine dominatia globala,care se prefigura deja si era oarecum blocata de un razboi economic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger