AcasăNewsIohannis, nou atac la seful PSD: Acest Guvern e condus de infractorul...

Iohannis, nou atac la seful PSD: Acest Guvern e condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Unul dintre aspectele pe care primul om in stat a considerat ca e cazul sa le sublinieze, dupa ce sefa Guvernului a sesizat vineri Curtea Constitutionala pe tema lipsei unui raspuns in privinta propunerilor ministeriale formulate luna trecuta a fost acela ca, „de facto, Romania nu are prim-ministru”.

In aceste conditii, intrebat cine conduce, de fapt Guvernul, liderul de la Cotroceni a lipit din nou eticheta „infractor” de numele liderului PSD. „Este evident ca acest Guvern este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi, e simpla aceasta chestiune, o stim cu totii”, a replicat Klaus Iohannis, de la Cotroceni, pe fondul sesizarii CCR, de catre sefa Guvernului, pe tema lipsei unui raspuns in privinta propunerilor ministeriale formulate luna trecuta.

211 afisari

5 COMENTARII

  1. Totul incepuse atat de frumos pentru Dragnea & Co. Dar nu au trecut nici zece luni de la maretul Congres in care tatucul striga in fata multimilor extaziate: „Sunteti gata sa mergem pana la capat?” si deja in prag de decembrie caruta s-a si impotmolit in gard. Exact ca tancurile germane in fata Moscovei in iarna lui 1941. Si de acum incolo incepe contraofensiva lui Iohannis, care va fi nimicitoare

    • Vezi ca le amesteci in delirul tau si faci ferfenita istoria. In fata Moscovei in iarna lui 1941 sau impotmolit inaintasii lui Joianis, confratii tai in ale nazismului si nu invers.Din rasa voastra de arieni a fost cat pe ce sa se aleaga praful…, dar inca nu e tarziu!!!!

      • O rasa de arieni care a bătut palma cu Stalin pana sa se îndoaie între ei ne-au îndoit tara ne-au furat Ardealul și Basarabia prin domnul Ribbentrop și increzutul tavaresul Molotov. Ce drăguți erau ei când împușcau ofițeri polonezi la Katin. Ori oare tavaresii la moment dat nu erau arieni?

  2. Ma parca vad ca votez cu plavanu. Eu nu vreau da vad ca e din ce în ce mai dur și îmi place și eu vreau și mai dur, da cine știe votu e rotund ca mingia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger