AcasăNewsIohannis, nou atac la partidul condus de Dragnea: este modul pesedist cinic...

Iohannis, nou atac la partidul condus de Dragnea: este modul pesedist cinic si iresponsabil de a face politica

Desi joaca la limita si e in ofsaid de multa vreme, niciun arbitru nu il fluiera

Presedintele a ales sa taxeze PSD-ul si sambata, de aceasta in fata oficialilor europeni prezenti la Summitul PPE, gazduit de PNL la Romexpo.

In discursul sustinut la reuniunea la care a fost invitat de catre liderul liberal Ludovic Orban, Klaus Iohannis a trimis sageti acide in directia principalei formatiuni aflate la guvernare. „Unele partide politice de la noi, si ma refer in primul rand la PSD, au imbracat haina falsului patriotism, al nationalismului de fatada si, folosindu-se de o retorica antieuropeana, incearca sa castige capital electoral inducand oamenilor teama si lipsa de incredere in proiectul si valorile Uniunii. Este modul pesedist cinic si iresponsabil de a face politica”, a afirmat presedintele.

Mai mult, Klaus Iohannis a continuat prin a spune ca „dovada maximei ipocrizii este sa negi chiar principiile pe baza carora a fost intemeiata Uniunea Europeana, sa ataci institutiile europene care iti critica derapajele antidemocratice si, in acelasi timp, sa ceri votul oamenilor pentru a trimite reprezentantii partidului tau sa faca parte tocmai din aceste institutii”.

Amintim ca reuniunea de la Romexpo vine la doar cateva zile de cand PNL-ul si-a anuntat candidatii pentru alegerile europarlamentare, recent liderul PSD anuntand ca va propune ca social democrata Rovana Plumb sa deschida lista pentru scrutinul din 26 mai.

144 afisari

2 COMENTARII

  1. Haina falsului patriotism. Psd fiara din padure fura shuba ciobanului din cui sa se amestece printre oi. Numai ca lupul isi poate masca botul, coada ba. Si hatz te prinde de punguta cu 2 bani mioriticul romanesc care l-a adulmecat printre oi…

  2. Mai fals decat Mutalakul nu se exista printre politicieni,se vede pa fata,gestica si latratul sau la stele si in ziua mare.Este clar ca are doar functia de guvernator general(nu de presedinte echidistant,macar de ochii lumii) al Coloniei,functie oferita cadou de stapani pentru marile servicii aduse strainilor si impotriva mamaligarilor deveniti un terci hashishtagist amestecat cu jointuri prafuite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger