AcasăNewsIohannis: Mie nu poate PSD-ul sa-mi dea niciun ultimatum

Iohannis: Mie nu poate PSD-ul sa-mi dea niciun ultimatum

Presedintele nu isi poate tempera pornirile, gafand tot mai mult

Pana sa ia o decizie in privinta celor doua propuneri de ministri – pentru Dezvoltare si Transporturi – trimise de zilele trecute la Cotroceni, dar in privinta carora a anuntat deja ca amana o decizie pana dupa Ziua Nationala, presedintele a tinut sa sublinieze ca nu se abate de la litera legii supreme – Constitutia.

„Mie nu poate PSD-ul sa-mi dea niciun ultimatum”, a replicat Klaus Iohannis, joi dupa-amiaza, intrebat ce va face in privinta nominalizarilor, avand in vedere ca PSD-ul a anuntat ca daca pana martea viitoare nu va da un raspuns, se vor adresa Curtii Constitutionale.

Reluand ideea ca va analiza propunerile in cauza dupa sarbatorile de 1 decembrie, Iohannis a subliniat ca este „un presedinte care respecta ad litteram Constitutia. „Fiti siguri ca ce fac eu este constitutional”, a sustinut primul om in stat in fata jurnalistilor.

author avatar
Cristina Stefan
298 afisari

5 COMENTARII

  1. O afirmatie prezidentiala demna de toata lauda,dar lauda de sine…Mai clar,totul se poate sa fie constitutional,intr-o viziune,numai ca,in conditiile legii ,s-ar putea sa apara pardalnica de proba contrara 😮 decizie a CCR,asa cum s-a si intamplat nu de mult.Blestematul acela de stat de drept,pe care toti il evoca si putini il respecta,insa doar atunci cand le convine !Cat despre imposibilitatea destituirii,dupa suspendare,in fapt,da,ea este reala,pentru ca numai niste cretini ar putea-o declansa in anul viitor,cand Romania,in ciuda unor zevzeci,va indeplini rolul ce-i revine in UE,e drept doar pentru 6 luni.Ei,stimabililor,acum va aparea,zburdalnic la orizont,efectul pervers al harapnicelor prezidentiale : cum sa bubui un Guvern ale carui activitati au deasupra lor,cu sau fara voia unora,cupola acceptarii mai-marilor de la Bruxelles.Manifestatii,telefoane luminoase,batai cu jandarmii,care-si permit sa apere institutii care lucreaza potrivit unor precepte de esenta celor instituite in Uniunea din care facem parte.Chiar e plin de suspans semestrul ce urmeaza !

  2. Chiar nu poate sa ii dea psd nici un ultimatum, cat timp popularitatea psd era sus Iohannis statea ca melcul in cochilie, acum ca s-au prabusit in sondaje si majoritatea romanilor ii urasc Iohannis nu mai are de ce sa te teama, ii poate sfida pe fata.
    Concret lui Iohannis nu ii mai e teama de suspendare, stie ca nu mai are cum sa piarda la vot, si in afara de suspendare nu exista alt mijloc sa il obligi sa respecte Constitutia si deciziile CCR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger