AcasăNewsIohannis, mesaj tranșant înainte să dea ochii cu Orban și Vela: "Stați...

Iohannis, mesaj tranșant înainte să dea ochii cu Orban și Vela: „Stați acasă! Altfel, după Sărbători, vom avea înmormântări!” (VIDEO)

Până să ajungă față în față cu premierul și cu ministrul de Interne, dar și cu ceilalți oficiali guvernamentali chemați să participe la ședința în care se vor discuta măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgență, Klaus Iohannis s-a arătat foarte nemulțumit de recentul anunț venit de la vârful MAI.

Președintele a pus accent pe nevoia ca oamenii să înțeleagă că e important să rămână acasă și de Paști și că deciziile anunțate de ministrul Vela, despre „un așa-zis acord încheiat între Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă”, nu pot fi traduse drept o relaxare a măsurilor stabilite anterior, în vederea evitării răspândirii noului coronavirus în România.

Astfel că, după ce a subliniat că le va cere premierului Orban și ministrului Vela „să revină asupra acestui acord, să găsească, dacă vor, o formulă care respectă principiul „Stați acasă!”, care se încadrează perfect în solicitările din decretul care prelungește starea de urgență și care, evident, respectă toate ordonanțele militare”, Klaus Iohannis și-a încheiat scurta declarație pe un ton dur. „Așadar, dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun și medicii, în frunte cu Ministrul Sănătății, același lucru pe care îl spun experții, același lucru pe care îl spune Organizația Mondială a Sănătății: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!”, a subliniat președintele.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
271 afisari

2 COMENTARII

  1. O exprimare de toata jena, de maidan, retard….obraznic si tupeist…..la puscarie…carantinat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger