AcasăNewsIohannis laudă autoritățile și avertizează scandalagiii: Nu putem să tolerăm manifestări violente

Iohannis laudă autoritățile și avertizează scandalagiii: Nu putem să tolerăm manifestări violente

După recentele conflicte apărute, chiar de Sărbătorile Pascale, atât în cartierul bucureștean Rahova, cât și în alte câteva județe din țară, episoade violente care au făcut necesară intervenția forțelor de ordine, președintele a considerat că se impune o reacție și de la vârful statului.

Mai ales că anterior le mulțumise românilor care au ales să respecte recomandările autorităților – de a sta acasă de Paști, pentru a se încerca și pe mai departe să se împiedice răspândirea infectărilor cu noul coronavirus.

Concret, Klaus Iohannis a condamnat recentele violențe și a lăudat intervenția promptă a polițiștilor și a jandarmilor. „Totuși, în acest context general foarte bun, au fost câteva chestiuni cu iz clar negativ și vreau aici să condamn cu fermitate acele manifestări violente care au fost puține, dar foarte vizibile. Au fost, din păcate, oameni care nu au înțeles despre ce este vorba, nu au înțeles de ce trebuie să respecte normele, și, în aceste chestiuni, trebuie să laud iar autoritățile, în special poliția și jandarmeria, care au intervenit la timp și ferm. Și așa trebuie să rămână în continuare”, a declarat președintele.

Mai mult, primul om în stat a pus accent pe faptul că nu pot fi tolerate încălcări ale regulilor, mai ales că toată lumea resimte restricțiile impuse din cauza epidemiei de COVID-19. „Nu putem să tolerăm astfel de manifestări violente, astfel de încălcări ale normelor în condițiile în care această pandemie creează probleme pentru noi toți, nu numai pentru unii. Este foarte clar, în condițiile în care marea majoritate a românilor a respectat foarte bine toate normele: acolo unde nu se respectă trebuie intervenit prompt, ferm, clar, și așa se va întâmpla și în continuare”, a conchis Klaus Iohannis.

sursa foto: presidency.ro

189 afisari

3 COMENTARII

  1. A citit,nu a declarat,ca de obicei ii fugeau ochii pe promter,si ca de obicei vorbe goale.Nimic concret

  2. ” un context general foarte bun’,”au fost cateva manifestari violente,dar putine” Se vede ca ” navetistul fara abonament platit din propiul buzunar”,ori nu vrea sa stie,ori habar nu are pe ce lume traiesc Romanii pe spinarea carora doarme ca un pasa puturos.Auzi la el,manifestarile violente au „fost putine”.Probabil vroia mai multe.Du-te ba si te culca.Dar da odata inapoi banii furati dela stat.Si muzeul Brukental,si celelalte imobile ale statului,cu care ti-ai impropietarit FGDR-ul.Hotie in vazul lumii,si prostul de stat Roman,tace.

    • Asa stau eu cand colectez propolisul de la flautele zbarlite cu gusa . Uneori atipesc si ma pomenesc cu niste zmetii in dibla sa continui morfoleala , d-aia apelez la postari , ma incropesc cu niste copeici si ma aleg doar cu injuraturi din partea romanilor de pretutindeni care m-au dibuit ca sunt flasneta savuskineza stalinista !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger