AcasăNewsIohannis, la Summitul PPE de la Bucuresti: Ne trebuie votul romanilor si...

Iohannis, la Summitul PPE de la Bucuresti: Ne trebuie votul romanilor si il vom avea!

Presedintele nu are reactii la greva magistratilor. Si nici nu va avea

Presedintele a fost prezent, sambata, la evenimentul gazduit de Partidul National Liberal, si la care a participat si Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European (PPE) la functia de presedinte al Comisiei Europene.

Printre primele aspecte pe care a tinut sa le mentioneze in alocutiunea pe care a sustinut-o, sambata la pranz, in fata oficialilor europeni prezenti la Summitul liderilor locali si regionali ai PPE, a fost acela legat de atmosfera de la Romexpo. „Ma bucur nespus de mult si sunt emotionat sa va revad in numar asa de mare si asa de entuziasti! (…) O atmosfera excelenta, oameni hotarati, cu prieteni buni. Ce ne trebuie mai mult? Ne trebuie votul romanilor si il vom avea! Aceasta intalnire de astazi este una foarte speciala, fiindca ne pregatim de alegeri europarlamentare”, a declarat Iohannis, la reuniunea de la Bucuresti, inainte de a-l saluta pe Weber, pe care l-a numit „prietenul meu” si caruia i-a urat „mult succes”.

Nu in ultimul rand, presedintele a subliniat ca alegerile pentru Parlamentul European din acest an – adica scrutinul de peste doua luni – sunt „mult mai importante decat anii trecuti” si ca „Europa nu se poate intoarce inapoi in timp”.

120 afisari

1 COMENTARIU

  1. A fost nevoie sa moara 65 de romani ca sa-si instaleze Mutalakul guvernul sau,al bashinii sasului puturos.Acum are nevoie de votul romanilor,mai ales al celor morti la colectiv,ca sa -si puna din nou guvernul lui,iar daca nu il va avea il va fura ori va face sa fie nevoie de alti morti din randul romanilor.Din aceasta intrunire rezulta ca bashina sasului este sustinut de stapanii Coloniei de la bruxelles pentru un nou mandat de guvernator general cu patru bube,dar la cap.Sa speram ca anul acesta vom avea ales prin vot democratic si corect un presedinte adevarat,nu un mercenar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger