AcasăNewsIohannis l-a trimis pe Dudu Ionescu sa salveze Rapidul

Iohannis l-a trimis pe Dudu Ionescu sa salveze Rapidul

Situatia in care a ajuns clubul Rapid starneste vii emotii chiar si la Palatul Cotroceni. Cine ar fi crezut, dar se pare ca presedintele Klaus Iohannis chiar este ingrijorat de soarta echipei feroviarilor din Romania.

Constantin Dudu Ionescu este un vechi membru al Clubului Aristocratic Rapid. Nu şi-a ascuns niciodată simpatiile pentru gruparea giuleşteană

Consilier al sefului statului, Constantin Dudu Ionescu s-a avantat intr-o actiune de care nu-l banuiam capabil nici macar pe vremea cand conducea Ministerul de Interne. Pe sestache, asa cum ii sta bine unui fost sef al Serviciilor, a mers insotit de doctorul Mihai Parvu (presedintele Clubului Aristocratic Rapid) la Vali Caciureac. Sefa CS Rapid s-a oferit in cateva randuri sa refaca legatura istorica dintre echipa Rapid si CFR. Si, se pare ca va reusi, caci informatiile noastre sunt ca Dudu Ionescu a „binecuvantat” infiintarea formatiei Rapid Miscarea Feroviara, care va porni din Liga a 5-a.

Cel mai probabil, saptamana aceasta va fi depusa toata documentatia la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (19 august este termenul limita). Mai mult ca sigur, Rapid Miscarea Feroviara va evolua pe stadionul „Giulesti”.

„Stiu sigur, 200%, ca domnul Mihai Parvu a mers cu Constantin Dudu Ionescu, consilierul presedintelui Klaus Iohannis, la doamna Vali Caciureac ca sa vorbeasca despre Rapid Miscarea Feroviara. Dar, dumnealui, Dudu Ionescu, sa se hotarasca. Ce este? Dinamovist sau rapidist? Ca a fost, la un moment dat, si prin conducerea lui Dinamo”. Declaratia ii apartine afaceristului Costel Muraru, unul dintre sponsorii apropiati ai defunctului Rapid.

author avatar
National
975 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger