AcasăNewsIohannis isi mentine parerea ca Dancila ar trebui sa demisioneze

Iohannis isi mentine parerea ca Dancila ar trebui sa demisioneze

Frica lui Iohannis de a nu-si supara stapanii nu este nici macar o manevra politica. E doar un gest de sfidare grosolana a romanilor

Aflat in Bulgaria, unde va participa la Summitul „Uniunea Europeana – Balcanii de Vest”, Klaus Iohannis a raspuns mai multor intrebari ale jurnalistilor romani.

Una dintre ele a vizat recenta intrevedere cu sefa Guvernului. Intrebat, concret, daca isi mentine opinia ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze din postura de premier, raspunsul lui Klaus Iohannis nu a lasat loc de interpretari. „Evident ca da”, a punctat presedintele.

Totodata, Iohannis a adus in discutie articolul 80 din Constitutie, definitoriu pentru rolul Presedintelui, si faptul ca seful statului „vegheaza la buna functionare a autoritatilor publice. Or a veghea nu este o stare pasiva. Nu stau sa asist pana, ca sa ma exprim, asa popular, pana dam cu oistea in gard”. „A, ca celor de la PSD si din Guvern nu le place sa le arate cineva oglinda, e posibil, dar atunci nu au decat sa lucreze mai bine, mai cu spor si mai cu rezultate”, a conchis Klaus Iohannis.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger