AcasăNewsIohannis, intepaturi la adresa ministrului Toader, in sedinta CSM: inteleg ca are...

Iohannis, intepaturi la adresa ministrului Toader, in sedinta CSM: inteleg ca are alta treaba

Absenta ministrului Justitiei de la sedinta de plen de miercuri a Consiliului Superior al Magistraturii nu a fost trecuta cu vederea de catre primul om in stat.

Dimpotriva, Klaus Iohannis a „sagetat” absenta oficialului guvernamental, in timpul discursului rostit in prima parte a sedintei plenului CSM, una in cadrul careia va fi prezentat, in prima faza, raportul de activitate a institutiei pentru anul in curs, inainte de a fi aleasa noua conducere a Consiliului, pentru 2019. „Ministrul Justitiei – inteleg ca astazi are alta treaba decat sa va onoreze bilantul – principalul promotor al unor asemenea proiecte este membru de drept al CSM si are obligatia sa fie cel dintai care respecta aceste principii”, a ales sa mentioneze presedintele.

Desi era asteptat la CSM, ministrul nu a mai ajuns. In schimb, Tudorel Toader va fi prezent, orele urmatoare, in Parlament, alaturi de ceilalti ministri, la momentul la care sefa Guvernului va prezenta alesilor neamului obiectivele presedintiei Consiliului Uniunii Europene, pe care Romania o va prelua de la 1 ianuarie 2019.

sursa foto: captura video: emap.csm1909.ro

author avatar
Cristina Stefan
246 afisari

1 COMENTARIU

  1. Justitia noastra de acum e pomana curata fata de justitia murdara pe care asa o impuna Tudorel. Sa vezi pretrecere cand or sa dea drumul la toti infractorii pe strazi sa atace lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger