AcasăNewsIohannis , indignat de votul din Senat: „Jalnic. PSD-ALDE disprețuiesc voința românilor”

Iohannis , indignat de votul din Senat: „Jalnic. PSD-ALDE disprețuiesc voința românilor”

(Sursa foto: Twitter)

PSD şi ALDE au făcut zid în jurul şefului Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru ca acesta să nu fie atins de procurori, „ceea ce este jalnic şi ruşinos”, consideră preşedintele Klaus Iohannis.

Reacţia sa vine în contextul în care Senatul a respins luni cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale în cazul preşedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu, şeful statului susţinând că „PSD şi ALDE nu au învăţat nimic din ce le-au spus românii la vot în 26 mai”.

„Cred că este atât de jalnic şi denotă o atitudine de dispreţ aşa de profund din partea PSD – ALDE faţă de voinţa românilor, încât îmi este şi greu să găsesc o clasificare pentru votul din Senat. Practic, PSD şi ALDE, cu acest vot pentru apărarea lui Tăriceanu în faţa procurorilor, şi-au dat arama pe faţă. (…) Jalnic, jalnic, ruşinos!”, a afirmat marți preşedintele, la Palatul Cotroceni, înainte de consultările cu partidele politice parlamentare.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
147 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se oftica Mutalakul pentru ca nu poate,inca,indeplini ordinele stapanilor Coloniei de mazilire si a lui Moliceanu.Este posibil sa fie lasat in pace dupa ce a anuntat,asa cum a inteles scopul dosarelor sale,ca nu mai candideaza in veci la functia de pres.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger