AcasăNewsIohannis, inaintea consultarilor: referendumul a fost castigat de mine. Impreuna cu romanii

Iohannis, inaintea consultarilor: referendumul a fost castigat de mine. Impreuna cu romanii

Pana sa inceapa discutiile de la Cotroceni, Klaus Iohannis a ales sa iasa in fata presei si sa faca referire la consultarea populara de zilele trecute, ale carei rezultate se intentioneaza a fi puse in practica, de unde si initiativa consultarilor.

„Am convocat aceste consultari dupa ce a fost foarte clar ca referendumul a fost castigat de mine impreuna cu romanii, si dupa ce am aflat rezultatele de la europarlamentare. Acum este evident ca ceea ce a decis poporul la referendum trebuie urgent implementat in practica, adica in legislatie, insemnand in Constitutie si in lege”, a tinut sa sublinieze Iohannis.

La discutiile de marti, cu presedintele, vor participa PNL, USR si UDMR. Miercuri, sunt invitate la Cotroceni celelalte formatiuni cu reprezentare in Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai ca le-a tras-o mamaligarilor si tugulani usor de manipulat pe deasupra,sa le arunci in fata votantilor astfel de afirmatie este o injosire a acestora,adica ei nu au contat au contat cei care au numarat voturile si prezenta la vot si in primul rand a contat dorinta guvernatorului general al Coloniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger