AcasăNewsIohannis îi roagă "din suflet" pe suceveni să respecte normele de igienă...

Iohannis îi roagă „din suflet” pe suceveni să respecte normele de igienă și distanțarea socială

La ședința de marți de la Cotroceni toată lumea a purtat mască. Nu la fel se întâmplase în ziua precedentă

După ce a discutat la Cotroceni cu premierul, mai mulți miniștri, dar și – de această dată – cu secretarul de stat Arafat despre măsurile menite să ducă la limitarea răspândirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivelul României, mai ales că s-a intrat în scenariul 4 de alertă, fiind depășite 2.000 de îmbolnăviri la nivel național, Klaus Iohannis a ieșit în fața presei cu un mesaj pentru locuitorii din Suceava.

La ședința de marți de la Cotroceni toată lumea a purtat mască. Nu la fel se întâmplase în ziua precedentă

A făcut, cum era de așteptat, trimitere la recenta măsură care a dus la intrarea în carantină a orașului Suceava și a opt comune din jurul municipiului aflat în nordul României. Doar că, deși mulți sperau să audă măsuri concrete ce se doresc a fi luate la nivel de autorități, pentru ajutarea zonei respective, președintele a adus în discuție măsurile uzuale ce trebuie respectate, măsuri ce sunt anunțate și repetate de câtre specialiști de zile întregi deja, tocmai pentru a încerca să fie stăvilită răspândirea noului coronavirus. E drept că șeful statului i-a rugat „din suflet” pe oameni să respecte măsurile de igienă, dar și recomandările autorităților. „Această măsură a fost luată la timp, a fost necesară, decizia autorităților este cea corectă. Dar, dragi suceveni, nu sunteți singuri, suntem cu toții în gând alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru municipiul Suceava și comunele din jur să și ajungă acolo. Însă, vă rog din suflet, respectați ceea ce autoritățile impun, respectați normele de deplasare, respectați normele de igienă, respectați normele de distanțare socială, nu ieșiți din casă decât atunci când este absolut necesar, când vă întâlniți cu alte persoane evitați orice fel de contact fizic, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați (…) nu uitați, suntem alături de voi”, a transmis Klaus Iohannis.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are si puncte bune corona. Implica politicul sa isi intoarca privirea si spre Moldova o Moldova insaracita si folosita ca masa de vot doar de vot. Dar de la privire pana la o implicare totala e o cale lunga. Insa corona are o fire rabdatoare. De la Fluture la Petrov de la Pinakti la Nuti spaima puti a ricii si a constituti de la Casuneanu si n manageri politici, las ANAL istii sa ia si ei ei un ban de masti si spirt ce nu se gasesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger