AcasăNewsIohannis ii instiga pe protestatari

Iohannis ii instiga pe protestatari

Premiera damboviteana: presedintele Klaus Iohannis a protestat, in strada, fata de Guvern, asta in conditiile in care, conform Constitutiei, presedintele tarii este parte, alaturi de Guvern, din executivul statului. Descins, ieri seara, in mijlocul protestatarilor mobilizati de Facebook impotriva gratierii si a modificarii Codului Penal prin ordonante de urgenta, seful statului a abordat, contrar sobrietatii sale naturale, o haina rosie ca focul. Una care facea imposibila ignorarea participarii sale la un protest neautorizat – gest uimitor din moment ce seful statului este garantul ordinii de drept. In cele cateva minute petrecute in mijlocul protestatarilor, Iohannis a atatat spiritele deja incinse. ”Oameni politici cu probleme penale vor sa slabeasca statul de drept. E inadmisibil sa se schimbe legislatia ca zeci de politicieni sa se gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii sunt, pe buna dreptate, indignati”, a afirmat seful statului. Dupa plecarea lui Iohannis, oamenii s-au indreptat spre Guvern. Actiunea presedintelui a fost imediat criticata de Valentin Stan, care a apreciat ca presedintele ”incita la o lovitura de stat”. Si tot Stan a mai spus si ca incurajarea data de Iohannis unui protest neautorizat ”poate duce la orice”.

author avatar
Simona Badulescu
774 afisari

4 COMENTARII

  1. Ultima solutie,inca o revolutie,sa vedem pe unde va scoate camasa mafia statala-coloniala cand se vor ridica toti mamaligarii la lupta.Tulburarea linistii publice cu ocazia unui miting neautorizat poate duce la amenzi?sau la pierderea onoarei de guvernator al coloniei,halal exemplu.Imi plac protestele,autorizate,neautorizate,dar mai mult mi-ar placea o revolutie,nu dirijata de stapanii coloniei,fara victime ,sa fie de catifea sau chiar din zale,bratari si tot tacamul,pasnica cum ar veni.

  2. Nu l-am vazut pe Johanis iesind la rampa cind drepturile si libertatile unor cetateni ai Rominiei au avut de suferit din cauza abuzurilor organelor judiciare,cum ar fi cazurile Rarinca,primarul de la Rimnicul Sarat, Decebal Traian Remes si alte cazuri pe care le cunosc personal, nucumva el este si garantul acestor drepturi sau reprezinta numai partea acuzatoare?

  3. Simona skumpyko,te-as intreba daca te-ai tampit insa ar fi o intrebare inutila…
    „Ii instiga”??Debilo,unde ai vazut tu instigare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger