AcasăNewsIohannis iese la declarații. Se așteaptă să îi răspundă lui Dăncilă pe...

Iohannis iese la declarații. Se așteaptă să îi răspundă lui Dăncilă pe tema interimatelor

Peste mai puțin de patru ore, Klaus Iohannis urmează să iasă în fața presei.

De la Cotroceni s-a anunțat că președintele va face o declarație, începând cu ora 17. Rămâne de văzut dacă, totuși, va răspunde și întrebărilor jurnaliștilor.

Foarte posibil, președintele va face precizări pe tema propunerilor de interimari înaintate de către șefa Guvernului, încă de zilele trecute, și pentru care Viorica Dăncilă anunțase, recent, că așteaptă răspuns referitor la nominalizările pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. „Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici. România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui”, transmisese premierul, în cursul zilei precedente, după ce, anterior, menționase că l-a și sunat pe președinte, pe aceeași temă.

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca eram Jidancila, contopeam ministerele si ma pupa plavanu in cur. Ce scrie in constitutie cate ministere sa ai si cati secretari?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger