AcasăNewsIohannis, fata in fata cu Dancila si Vasilescu: "vedem ca exista categorii...

Iohannis, fata in fata cu Dancila si Vasilescu: „vedem ca exista categorii de salariati nemultumiti”

La foarte scurta vreme dupa ce le-a intampinat pe sefa Guvernului si pe ministrul social-democrat al Muncii, Klaus Iohannis le-a adresat, practic, un prim mesaj.

S-au asezat la masa discutiilor, iar presedintele a anuntat motivul pentru care a considera necesara o discutie pe tema salarizarii, dupa aplicarea legii in cauza. „Am dorit, asa cum am convenit impreuna, sa avem o discutie pe tema salarizarii, fiindca lucrurile au evoluat si dupa un prim trimestru de aplicare a legii cred ca putem sa tragem primele concluzii (…) vedem ca exista categorii de salariati nemultumiti, vedem ca exista manifestari sindicale”, le-a transmis Klaus Iohannis celor doua reprezentante ale Executivului.

De altfel, pana sa ajunga la Cotroceni, pentru intrevederea programata pentru ora 12, Viorica Dancila anunta, in cursul acestei dimineti, ca

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
242 afisari

1 COMENTARIU

  1. Il doare in dulap pe mutalak de miscarile sindicale,aiurea.Pe guvernator l-a deranjat enorm cererile pimului ministru privind desecretizarea unor protocoale ilegale si neconstitutionale,aici il doare mai rau decat o buba a manzului.De unde si aceasta cerere,invitare la ordin a celor doua doamne de la guvernare.Si-a aratat muschii blegiti de guvernator si a dat lovituri mediatice prin comentariul de dupa discutii.Daca era un profesionist in cadrul comentariilor rautacioase trebuia sa dea,sa propuna masuri concrete,asa critici este usor a face dar solutii mult mai greu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger