AcasăNewsIohannis face ședință cu Orban și Tătaru și cu oficialii din Suceava

Iohannis face ședință cu Orban și Tătaru și cu oficialii din Suceava

Din câte s-a transmis de la Cotroceni, videoconferința a fost convocată pentru ora 16, la solicitarea președintelui, "cu privire la situația epidemiologică de la Suceava".

Dată fiind situația de criză de la Spitalul Județean din Suceava, unitatea medicală rămasă de seara trecută fără conducere și care se confrunta deja cu un număr mare de cadre medicale confirmate cu noul coronavirus, dar și cu pacienți care au decedat după ce au fost depistați pozitiv la COVID-19, aflăm că președintele vrea să discute cu autoritățile locale.

Din câte s-a transmis de la Cotroceni, videoconferința a fost convocată pentru ora 16, la solicitarea președintelui, „cu privire la situația epidemiologică de la Suceava”

Astfel că, în doar câteva ore va începe o videoconferință, la care vor participa Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, dar și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, și alți reprezentanți ai instituțiilor locale, se anunță de la Cotroceni.

Discuțiile cu președintele vor avea loc cu circa o oră înainte de a începe ședința de Guvern.

De altfel, trebuie spus că în cursul acestei zile, ministrul Sănătății și un secretar de stat din MS au ajuns în orașul aflat de câteva zile deja în carantină și s-au oprit la spitalul amintit. Secretarul de stat ar urma să rămână în zonă, pentru a gestiona situația.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger