AcasăNewsIohannis, explicații jenante în cazul Marius Iacob

Iohannis, explicații jenante în cazul Marius Iacob

Iohannis nu s-a deranjat să semneze decretul de eliberare din funcție

Președintele Klaus Iohannis a explicat presei de ce după atâta timp, mai bine de șase luni, nu a semnat decretul de eliberare din funcție a adjunctului DNA, magistratul Marius Iacob, care și-a dat demisia din funcție. Explicațiile sunt încete și penibile, așa cum vorbește și Klaus.

Iohannis nu s a deranjat să semneze decretul de eliberare din funcție

Pentru a lămuri mai bine lucrurile, președintele a dat un comunicat de presă de-a dreptul jenant.  În documentul expediat jurnaliștilor, Iohannis încearcă să explice de ce nu a semnat decretul de eliberare din funcția de adjunct al DNA a lui Marius Iacob, ca urmare a demisiei acestuia. Astfel, conform legii, Klaus a devenit complice la menținerea procurorului la conducerea DNA. Practic, Iohannis încearcă să se spele pe mâini.

Nu a vut la dispoziție decât o zi de lucru

Conform datelor puse la dispoziția jurnaliștilor, Iohannis spune că nu a avut la dispoziție decât o zi lucrătoare pentru a semna decretul de eliberare din funcție după demisia lui Iacob. Președintele declară că nu a semnat decretul de eliberare din funcție întrucât această operațiune presupune verificări pentru îndeplinirea condițiilor de legalitate. Deși demisia este un act unilateral, de care președintele Iohannis trebuia doar să ia act și să semneze decretul de eliberare din funcție acesta a întârziat cu 6 luni semnarea actului. Între timp, Klaus Iohannis și Marius Iacob au asistat împreună la festivitățile de la Constanța dedicate Zilei Marinei, fostul adjunct DNA, îmbrăcat cu uniformă de general MAI.

author avatar
Ramona Feraru
969 afisari

3 COMENTARII

  1. Claus e o gloaba de om,nu face nimic,ma refer la serviciul pe care il are,papa banii statului degeaba,nu munceste nici macar cat un functionar de la un ghiseu de primarie, o rusine pentru natiunea romana,si e ingamfat peste poate…..!!!De vreun serviciu adus tarii nici nu mai vorbim…..

  2. Poate sa ne spuna cineva de ce nici pina acum nu s-a sesizat nimeni cu privire la neconstitutionaliataea ordinului de pastrare in functie a gen. Ciuca? Nimeni nu a facut nimic in aceasta privinta! Oare de ce?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger