AcasăNewsIohannis e tot un politician pacatos, nu Sfantul Duh

Iohannis e tot un politician pacatos, nu Sfantul Duh

Al doilea om in stat ii aminteste presedintelui ca nu are esenta ”divina”

Calin Popescu Tariceanu il acuza pe Klaus Iohannis ca sapa cu ravna la temelia actualei puteri in timp ce pozeaza in ”Sfant Duh” al clasei politice.

Al doilea om in stat ii aminteste presedintelui ca nu are esenta divina

Presedintele Senatului a rabufnit ieri, dupa ce Klaus Iohannis declarase cu o seara inainte ca nu e de bun augur faptul ca PSD ”a decis sa faca scut” in jurul doamnelor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb cand varianta ”optimala” era sa le retraga din Guvern. ”Persoanele urmarite penal, judecate penal, condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului”, a decretat Iohannis, iritandu-l la culme pe Tariceanu. Acesta s-a grabit sa-i aminteasca lui Iohannis ca si el a beneficiat de prezumtia de nevinovatie ”atunci cand a fost ales”, prin urmare nu este vreun sfant, ci tot un politician pacatos: ”Cand aud declaratiile astea am de multe ori senzatia, am asa o revelatie ca printre noi s-a pogorat Duhul Sfant care ne da sfaturi noua, pacatosilor. Noi, pacatosii, suntem oamenii politici. Cred ca presedintele uita ca este la fel de om politic ca noi toti”. In context, Tariceanu s-a declarat convins ca Iohannis are in plan debarcarea guvernului PSD-ALDE. ”Ne-am putea trezi in situatia in care fiecare ministru ar putea fi anchetat de DNA pentru hotararile pe care le ia si ne-am putea afla in situatia in care primul ministru ar fi nevoit sa demisioneze, ceea ce cred ca i-ar placea foarte mult domnului presedinte. Daca pana mai ieri-alaltaieri inca mai aveam mici dubii ca acesta este planul pe care il urmareste, astazi nu mai am niciun dubiu. Presedintele sapa cu ravna la fundatia acestui guvern si nadajduieste sa o dea jos”, a detaliat Tariceanu.

Madalina Dobrovolschi, pusa la punct de presedintele Senatului

Acuzatiile aduse de Tariceanu nu au cazut bine Cotroceniului. Purtatorul de cuvant prezidential Madalina Dobrovolschi a iesit la rampa. de unde i s-a adresat direct sefului Senatului – culmea, in nume propriu. ”Domnule Tariceanu, da, adevarul doare, dar acest lucru nu este un motiv sa folositi un limbaj licentios, sa jigniti si sa spuneti in spatiul public lucruri care nu au nicio legatura cu realitatea”, l-a dojenit purtatorul de cuvant al Cotroceniului pe al doilea om in stat. Gafa comisa de Dobrovolschi a fost imediat taxata de Tariceanu. ”Nu am sa-i raspund doamnei Dobrovolschi, am sa-i raspund presedintelui atunci cand are curaj sa intre in arena. As putea si eu sa-mi rog seful de Cabinet sa-i raspunda presedintelui , dar are alte treburi mai importante de facut”, a ripostat acid presedintele Senatului.

author avatar
Simona Badulescu
248 afisari

1 COMENTARIU

  1. Prea multi hashishtagisti se intreaba de ce taricelul-molicel este bogat,pentru ca lucrat numai la stat.Este usor sa arunci cu zoaie,cand mintea haleste fara judecata numai lozinci,cata frunza si cata iarba,insa,taricelul a intrat in afaceri cu masini,motociclete,descurcandu-se onorabil,fiind chiar pasionat.Si mutalacul este pasionat,la inceputuri cu activitati in oborul copiilor,mai tarziu in meditatii cu sase case,a fost posibil,fata de calin este cu multe trepte sau pasi mai sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger