AcasăNewsIohannis e de părere că a avut o campanie ''foarte bună'': am...

Iohannis e de părere că a avut o campanie ”foarte bună”: am ajuns în aproape 30 de judeţe

Pe final de campanie electorală pentru turul doi al scrutinului pentru Cotroceni, în care s-a înscris din dorinţa de a obţine un al doilea mandat în fruntea statului, şi în absenţa unei confruntări faţă în faţă cu Viorica Dăncilă, care a insistat foarte mult pe acest subiect, chiar şi vineri, în ultima zi când se putea face acest lucru, Klaus Iohannis a apărut, în urmă cu scurtă vreme în faţa susţinătorilor săi din Bacău.

Însoţit, ca si zilele trecute, când a fost în turneu electoral, de către senatoarea Alina Gorghiu şi europarlamentarul Rareş Bogdan, Klaus Iohannis a dat ochii cu liberalii băcăuani, dar nu înainte de a face câteva declaraţii. Pe scurt, preşedintele a pus accent pe faptul că s-a întâlnit cu foarte multă lume în perioada de dinaintea celor două tururi de scrutin şi a lăudat staff-ul liberal, partid care l-a susţinut în această luptă pentru Cotroceni.

”O campanie pe care eu o consider foarte bună. Am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună, am ajuns în aproape 30 de judeţe (…) cred că personal şi direct am interacţionat cu câteva zeci de mii de români”, a cuantificat şeful statului.

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cultul personalitatii la cote maxime!
    La Bacau aplaudacii nu au fost pe faza asha ca Dl Iohannis a fost nevoit sa repete de doua ori salutul pana a incepe ei sa aplaude. Mai aplaudaci, ropot de aplauze cand Dl Iohannis face o pauza cat de mica. Altfel va taie Orban de la prima!Nu ati vazut ca Dl. Iohannis nici nu a castigat alegerile si deja a promis posturi de primari, in Bacau si in tot judetul? Este in atributiile dansului de presedinte? Nu. Ei si.. ce conteaza!
    Bine ca s-a terminat circul!
    Toata lumea a asteptat un raport catre tara a Dl Iohannis si a obtinut conferinte aranjate. Persoane nominalizate sa puna intrebari, studenti alesi pe spranceana. Si aplauze, cat mai multe aplauze, la glumitzele Dlui Iohannis.S-a vazut aeasta din avion.
    Iar inceputul normalitatii in Romania a fost marcat de trei persoane decedate la Timisoara si totalul dezinteres al primarului PNL fata de acest eveniment tragic. Daca Primarul ar fi fost PSDist si Prim Ministrul la fel ar fi fost jale. Se fabrica pe loc o manifetatie marca PNL-USR si se cerea demiterea Prim Ministrului si a Guvernului.Iar Dl Iohannis din mijlocul manifestantilor trimitea sageti otravite PSDului. Dar cum ne aflam sub proaspata guvernare PNL cu ministrii inca in deriva nenorocirea a fost trecuta sub tacere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger