AcasăNewsIohannis, după ce România a depășit pragul de 10.000 de infectări cu...

Iohannis, după ce România a depășit pragul de 10.000 de infectări cu COVID-19: suntem încă pe un trend ascendent al epidemiei

Trecând în revistă cele mai recente cifre cu privire la situația cazurilor de COVID-19 confirmate în România, Klaus Iohannis a dat de înțeles că încă nu e cazul ca românii să se relaxeze și să creadă că greul a trecut.

Președintele atras atenția asupra faptului că e foarte important ca oamenii să respecte și pe mai departe măsurile stabilite de autorități, pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus. „Aceste date ne arată că suntem încă pe un trend ascendent al epidemiei și trebuie să continuăm să respectăm cu strictețe, cu sfințenie, măsurile de igienă și distanțare socială. Nu ne aflăm încă în etapa în care putem vorbi de o plafonare a curbei infecției în țara noastră”, a atras atenția președintele, într-o declarație susținută la Cotroceni.

Citiți și: Coronavirus. Peste 10.000 de cazuri confirmate în România 

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai somnorosule „salvatorul Natiunii,”pai nu spunei tu ca gripa asta este de fapt o raceala banala?Acum te-ai trezit? Nu ne amageai tu ca „suntem pregatiti”?.Nici astazi medicii nu sunt protejati cum trebuie.Li se refuza cu indaratnicie protectia.Nu toate spitalele au primit dela Ministerul sanatatatii hartia de aprobare pt.costumele de protectie,pt.testarea personalului medical.Pe ce lume traiesti? Sau iti place sa ne prostesti in fata zi de zi?Nu auzi cum te injura lumea?Cine raspunde de moartea aproape zilnica a cate unui cadru medical? Sa va bata Dumnezeu,gasca de iuncompetenti.Competenti doar la smecherii,parandaraturi,si tot felu de hotii.

    • Injura lumea PSD-ul ca a lasat visteria goala si a ras tot . Gasca pesedista de incompetenti , competenta doar la smecherii , parandaraturi si tot felu de hotii o sa dea curand socoteala la DNA si o sa mearga sa-i tina companie lui Dragnea . Daca ne prindea coronavirusul cu Dancila la guvernare deveneam gubernie ruseasca !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger