AcasăNewsIohannis, dupa avizul CSM: Cred ca intelept ar fi sa se revina...

Iohannis, dupa avizul CSM: Cred ca intelept ar fi sa se revina la faza de discutie cu sistemul

Aflat la Summitul Digital, desfasurat la Tallin, in Estonia, pe langa faptul ca a adus in discutie aspecte ce tin de tematica reuniunii, cum ar fi cea a pietei digitale unice, Klaus Iohannis a raspuns mai multor intrebari venite din partea presei.

Printre ele s-a numarat si una despre decizia CSM pe marginea proiectului prezentat de ministrul Toader. Intrebat daca, pe fondul avizului – consultativ- negativ venit dinspre Consiliul Superior al Magistraturii pe modificarile Legilor justitiei, acestea ar trebui retrase, presedintele a pus accent pe ideea de renegociere a continutului acestui proiect cu „sistemul de justitie”.

„Un astfel de raspuns trebuie sa dea foarte mult de gandit initiatorilor, aici nu este vorba de raspunsul unor persoane din CSM (….) este, deci, rezultatul unui proces care a preocupat si a miscat intregul sistem de Justitie (…) parerea mea ca trebuie mers inapoi la text, trebuie renegociat, trebuie vazut cum se poate construi – daca se doreste, intr-adevar, reformarea sistemului (…) Este, cel putin pentru mine, inimaginabil sa se faca o reforma a sistemului impotriva sistemului (…) Cred ca intelept ar fi sa se revina la faza de discutie cu sistemul”, a transmis seful statului.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iohannis, nemtoteiule, pleaca de buna voie din fruntea Statului Roman. Tu habar nu ai de treburile tarii. Esti mun neavenit pe taramurile noastre. Pleaca pana nu este prea tarziu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger