AcasăNewsIohannis, discutii cu numarul doi din CE. Modificarea legilor justitiei, principalul subiect

Iohannis, discutii cu numarul doi din CE. Modificarea legilor justitiei, principalul subiect

Dupa intrevederile avute dimineata, la Parlament, atat cu presedintele Camerei, cat si al Senatului, inaltul oficial al Comisiei Europene s-a indreptat catre Cotroceni, unde a fost primit de catre seful statului.

Ulterior, dinspre Cotroceni s-a facut public un comunicat, din care reiese ca intrevederea pe care Klaus Iohannis a avut-o cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene s-a centrat pe subiectul privind modificarea legilor justitiei din Romania si pe continuarea luptei anticoruptie.

In privinta legilor justitiei, Iohannis „a mentionat ca isi doreste imbunatatirea acestora, intrucat cetatenii romani au nevoie de legi bune, care sa consolideze independenta justitiei si sa garanteze functionarea statului de drept” si ca „eficienta activitatii Directiei Nationale Anticoruptie in domeniul luptei impotriva coruptiei este de necontestat”. Totodata, primul om in stat i-a transmis inaltului oaspete european faptul ca in Romania „sistemul judiciar este independent pe deplin si functioneaza eficient”.

Cat priveste pozitia prim-vicepresedintelui CE, in acelasi comunicat se mentioneaza, intre altele, faptul ca oficialul „a mentionat ca nu exista niciun dubiu ca justitia din tara noastra este independenta, insa atacurile publice din ultima vreme la adresa justitiei creeaza o imagine negativa Romaniei” si ca „a exprimat apreciere pentru rezultatele foarte bune obtinute de Romania in ultimii ani in lupta anticoruptie”.

Dupa intrevederea de la Cotroceni, numarul 2 din cadrul CE, responsabil pentru o mai buna legiferare, relatii interinstitutionale, statul de drept si Carta drepturilor fundamentale, s-a indreptat catre palatul Victoria, pentru o intrevedere pe care a avut-o cu sefa Guvernului, Viorica Dancila, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

210 afisari

4 COMENTARII

  1. Selectam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: kary_palkodani@yahoo.com

  2. Iata acuma stenogramele secrete ale discutiei:
    -Mai tare donu presedinte nu aud!
    -A…. a…
    -Nu inteleg donu presedinte, nu aud!
    -Aine… a… a..
    -Nu aud nimic, nu aud nimica!
    -ah…
    -Ramane cum s-a stabilit, don prezident?
    -ah.. a…
    -Bine don presidente ramane asa, vad ca nu spuneti nimica da am auzit ca dati mereu din cap…

  3. Paricipantul la vanzari de puradei in oborul national din anii 1990,mutalakul ce a facut meditatii transcedentale la fizica si a pus laba pe 6-7 casoaie,guvernatorul ales de servicii si stapani si-a dat in 2 lei cu tesla,nu marele inventator,pana cand a rugat-0 pe curvosi sa-i puna gheata pe dasarele sale si a consoartei,sa vedem pana cand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger