AcasăNewsIohannis, discuții cu liberalii la Vila Lac

Iohannis, discuții cu liberalii la Vila Lac

Orban și Predoiu, convocați de Iohannis la Cotroceni înaintea unui anunț important (sursa foto: presidency.ro)

După ce în ultima perioadă a discutat cu premierul și mai mulți miniștri, la Cotroceni, pe tema măsurilor ce vizează gestionarea problemelor cauzate de noul coronavirus, s-a aflat – pe surse – că președintele urmează să aibă, marți, o nouă întrevedere cu Ludovic Orban, dar și cu alte nume cunoscute din rândul partidului pe care îl conduce prim-ministrul.

De această dată, discuțiile nu vor mai avea loc la sediul Președinției, ci la Vila Lac. La întrevedere ar urma să fie prezenți, între alții, șefii Ministerelor Finanțelor și Muncii. Deja Violeta Alexandru – ministru și, totodată, președinte al PNL București – a confirmat că va fi prezentă la întrevederea din această după-amiază, alegând, însă, să nu comenteze prea mult pe tema subiectelor ce se vor afla pe agenda ședinței informale.

Se vehiculează că la discuțiile ce vor începe la ora 17 – din câte s-a aflat tot pe surse – s-ar putea discuta, pe lângă eventuale noi măsuri de relaxare a restricțiilor impuse de autorități în lupta contra noului coronavirus, și despre o evaluare a activității miniștrilor și o eventuală remaniere guvernamentală.

sursa foto: presidency.ro

178 afisari

6 COMENTARII

  1. A sosit la serviciu și Președintele…poate discută de suma imensă de la uniunea europeană!!!.. alocată Românie.. adică un rahat.. Irlanda cu o populație de 4 milioane de locuitori a luat 13,3 miliarde de euro!!..iar Romania doar 6,4 miliarde de euro!!.. bani care se vor reîntoarce toți de unde au venit…cum??.. multinaționalele …

  2. Transnistria a primit dublu , incepem sa ne construim sosele suspendate si cazinouri …hihihihihihihihi…

  3. Printre intrebari.
    De ce scade Pnl?
    Cand deschidem etapa?
    De ce e seceta daca ploo?
    Anticoruptia incotro?
    De ce sta pensionarii la cozi de nebuni?
    De ce traim doar in trecutul pesde și in viitorul penal ei nu in prezentul popular?
    Are cineva marunt de tonomatul cu cafea?
    Ce facem la alegeri?

  4. Deci eu scot si la 45% Pnl daca imi da 1 milion de euro da in mana nu pe card. Pe pandemie ala e tare care are ban in mana nu in card. Banca oricând se poate si te poate bloca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger