AcasăNewsIohannis: Din 15 mai se redeschid saloanele de coafură și cabinetele stomatologice

Iohannis: Din 15 mai se redeschid saloanele de coafură și cabinetele stomatologice

S-a aflat oficial că, din 15 mai, românii vor putea merge din nou să se tundă la frizerie/salon sau că își vor putea rezolva problemele de natură stomatologică la medicul curant.

După ce a anunțat, în primă fază, că starea de urgență nu se va prelungi din nou, dar că România va intra -din 15 mai – în stare de alertă, Klaus Iohannis a trecut în revistă primii pași ce se vor face în vederea relaxării graduare a restricțiilor impuse, în ultimele săptămâni, prin ordonanțe militare. Mai exact, le-a dat de veste românilor că din 15 mai se vor redeschide saloanele de coafură, frizeriile, cabinetele stomatologice, dar și muzeele.

Toate, „în condiții speciale de distanțare, igienă”, a subliniat Klaus Iohannis. „Cu toții, repet, (…) vom purta mască de protecție când suntem în spații publice închise, în transportul public în comun”, a reamintit primul în în stat, luni după-amiază, după încheierea ședinței avute cu premierul Orban, mai mulți miniștri, dar și cu secretarul de stat Raed Arafat, pe tema măsurilor ce privesc gestionarea epidemiei COVID-19.

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger