AcasăNewsIohannis despre o eventuala OUG pe gratiere si amnistie: ar fi o catastrofa...

Iohannis despre o eventuala OUG pe gratiere si amnistie: ar fi o catastrofa pentru Romania

Dupa ce s-a incheiat ceremonia publica de promulgare a Legii vizand „Autostrada Unirii”, intrebat fiind despre varianta vehiculata intens de o parte a presei- cum ca Guvernul ar pregati, luna viitoare, o ordonanta de urgenta vizand amnistia si gratierea – Klaus Iohannis a recationat pe un ton transant.

„Gratierea si amnistia au fost deja tema unor OUG, daca va amintiti, la incep anului 2017, si a dus la manifestari foarte ample din partea romanilor care nu-si doresc asa ceva. Ordonanta 13, la vremea respectiva, a fost retrasa. Insa exista in continuare semnale ca in PSD nu s-a abandonat aceasta idee. Chiar unii politicieni din PSD vehiculeaza aceste idei in spatiul public. (….) O astfel de Ordonanta care priveste amnistia si gratierea unor politicieni, pana la urma, ar fi o catastrofa pentru Romania, ar fi o catastrofa adoptarea unei astfel de Ordonanta – ar declansa o criza fara precedent in Romania”, a transmis presedintele.

Totodata, Klaus Iohannis a ales sa lanseze un apel la „politicienii din PSD care sunt lucizi – ca sa intreprinda orice considera ei ca o astfel de ordonanta sa iasa din discutie”.

author avatar
Cristina Stefan
257 afisari

2 COMENTARII

  1. Zici c-a fatat el margica! In graba lui de a se extrage din „tagma” blamabila a politicienilor, Klaus o depaseste pe Dancila in gafe (bine, „gafa” e sa spui o prostie din greseala, nu neaparat ca esti prost, el e prost si vorbeste ca atare…) si ne anunta ca nu politicienii se pronunta in privinta legilor, ci justitia…”Asta” ori e prost, ori e si prost, „politicienii” aia pe care-i scuipa el sunt, fix, parlamentarii care fac legile pe care le aplica justitia…Numai ca el e preocupat sa nu fie confundat cu un politician, in vreme ce face cea mai jegoasa politica, a urii si dezbinarii. In Marea Britanie, pe discursurile lui din ultima vreme ar fi bagat la puscarie, ca aia au lege dedic ata discursului urii…Deci, hai ca „afara” in Marea Britanie, nu cum ne indruma astia spre China si Coreea de Nord in vreme ce se dau anticomunisti. Atentie la anticomunismul afisat #, daca l-au adoptat pe Sora, consilierul Anei Pauker si condamna comunismul ca Tismaneanu, fiul prietenului de partid al lui Sora, avem si explicatia, astia au condamnta numai comunismul nationalist si l-au ocrotit pe ala stalinist care le-a „supervizat” tineretea…

  2. Astia cred ca vor in mod intentionat sa depopuleze Romania cu ordonanta asta, cine va mai sta in tara intr-un climat de batai, violuri, spargeri, strazi pline de drogati? Inca o aberatie de lege prin care ii fac jocurile lui Putin

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger