AcasăNewsIohannis, de la Bruxelles direct în şedinţă cu liberalii: ''Foarte mulţumit de...

Iohannis, de la Bruxelles direct în şedinţă cu liberalii: ”Foarte mulţumit de cum decurg lucrurile”

Abia întors în ţară de la Bruxelles, unde a participat, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a venit, în urmă cu scurtă vreme, la o întâlnire cu membrii partidului care îi sprijină candidatura pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

Vizibil relaxat, preşedintele a ajuns în curtea sediului PNL, unde era aşteptat de liderul Ludovic Orban, premierul desemnat, şi de europarlamentarul Rareş Bogdan. Până să intre în incintă, Iohannis a stat putţin de vorbă cu presa, evitând însă să vorbească despre posibila componenţă a Executivului Orban, dând de înţeles că nu acesta ar fi motivul prezenţei sale în mijlocul liderilor PNL. ”Cunoaşteţi vreo listă? Eu sunt foarte mulţumit de cum decurg lucrurile şi am venit la o şedinţă de campanie la PNL”, a susţinut Iohannis, întrebat fiind dacă e mulţumit de lista de miniştri, după ce în spaţiul public au tot fost vehiculate mai multe nume de posibili şefi de ministere în viitorul Cabinet orban.

Şedinţa de la PNL vine după ce în ultimele zile Ludovic Orban a avut o primă rundă de discuţii cu PMP, Pro România, UDMR şi ALDE, despre susţinerea Cabinetului pe care îl pregăteşte, la votul de învestitura, din Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este relaxata joiana ,gata a distrus ce mai era de distrus acum urmeaza distrugerea finala cum au facut si in guvernarea lui barbita constantinescu ,tot ai lui au fost si atunci

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger