AcasăNewsIohannis: Curtea Constitutionala practic nu are ce sa spuna aici

Iohannis: Curtea Constitutionala practic nu are ce sa spuna aici

Presedintele nu isi poate tempera pornirile, gafand tot mai mult

 

Pana sa aiba, marti, o intrevedere cu presedintele Macron, Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta.

Intrevederea de luni seara a avut loc la sediul Ambasadei Romaniei din Paris, iar cu acest prilej seful statului a raspuns mai multor intrebari ale jurnalistilor, inclusiv pe teme ce tin de politica interna.

Subliniind o data in plus ca decizia in cazul celor doua propuneri de ministri trimise de PSD la Cotroceni va fi luata dupa sarbatorile dedicate Zilei Nationale, 1 decembrie, intrebat in privinta unei eventuale sesizari pe care Guvernul ar putea sa o fata la Curtea Constitutionala, presedintele a dat de inteles ca nu e tocmai ingrijorat. „Deocamdata Guvernul mi-a facut o solicitare si am spus ca o sa raspund dupa 1 decembrie. Daca dumnealor se grabesc peste masura, ii priveste. Insa eu sunt intr-un termen foarte rezonabil de raspuns. Curtea Constitutionala practic nu are ce sa spuna aici”, a afirmat Klaus Iohannis.

Totodata, presedintele a respins acuzatiile dinspre PSD cum ca ar bloca activitatea Executivului. „Nu, Guvernul nu este deloc blocat. Guvernul nu lucreaza fiindca au alte treburi, probabil. Guvernul este complet si, cum am mai spus, nu au decat sa isi faca treaba”, a replicat Iohannis.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger